Goal van de Week: Speelronde 8

Korfbal League

Het nieuwe jaar is spetterend begonnen met spannende wedstrijden, en natuurlijk ook weer mooie goals. Die zijn natuurlijk weer terug te vinden in deze rubriek, inclusief de winnaar van vorige week!

Allereerst de winnaar van vorige week. Een driestrijd tussen Leander Zwolle, Thomas Reijgersberg en Nick Pikaar, die in het voordeel van de DOS'46-speler werd beslist. Met 27% van de stemmen bleef hij Reijgersberg (23%) en Pikaar (22%) net aan voor.

Dan de goals van deze week. Zoals wel vaker een goal van één van de spitsen van KCC/SO natural, in dit geval Gertjan Meerkerk met een doorloop die in het rijtje van de vorige speelronde niet had misstaan. Datzelfde geldt voor doelpunt nummer twee, uit de wedstrijd KZ/Hiltex - Avanti. Dat Rick van den Blink kan schieten is algemeen bekend, maar hij blijkt ook op snelheid iemand te kunnen passeren.

Dan over naar de mooie combinaties. Die tussen Richard Kunst en Johannis Schot is een bekende, waar steeds meer mooie goals uit lijken te komen. Doelpunt nummer vier is in dat opzicht een veteraan in het rijtje, Nick Pikaar en Paul Anholts lijken elkaar op elk moment blindelings te kunnen vinden. We blijven in Sassenheim voor de afsluiter, een onderschepping van Pikaar die via een snelle combinatie uitmondt in een goal. Ook deze combinatie is er één om in te lijsten.

Stemmen doe je hier en kan tot maandagmiddag 12 uur. Succes!!

Datum: 10 januari 2018 - 15:00 uur