Goal van het Jaar: Finale!

Goal van het Jaar: Finale!

Korfbal League1 Korfbal Leagueverkiezingen

Tijd voor de kers op de taart, de finale van de Goal van het Jaar! De enige award tijdens de Korfbal Leagueverkiezingen waarbij het publiek beslist. Vijf goals (vier poulewinnaars en de beste nummer twee) gaan voor de titel Goal van het Jaar 2018-2019. Welke dat zijn, lees je hieronder!

Een overtuigende uitslag, in alle vier de poules. Er werd veel gestemd door jullie, waardoor de finale vijf prachtige goals kent. Poule A en B kende dezelfde winnaar, namelijk Laurens Leeuwenhoek. In poule A haalde hij ruim 30% van de stemmen en bleef hij Koen van Roekel (23%) ruim voor. In poule B nog een ruimere overwinning voor Leeuwenhoek, met maar liefst 44% van de stemmen, daar werd Marc Broere tweede met 21,4%. Lang hoeft Broere daarover niet te treuren, hij is namelijk de winnaar van poule C met bijna 34% van de stemmen, voor Tim Heemskerk met 21,3% van de stemmen. Thomas Reijgersberg won - niet geheel verrassend - poule D, met 32,4% van de stemmen en het kwartet wordt aangevuld door Tim Heemskerk als beste nummer twee.

Dit zijn de vijf goals die kans maken om de Goal van het Jaar 2018-2019 te worden. Stemmen doe je HIER en kan tot vrijdagavond 20.00 uur. 

Datum: 13 mei 2019 - 21:00 uur
Door: Redactie Korfbal.nl