Op naar 4 april 2020 (6)

Op naar 4 april 2020 (6)

Korfbal League1 Korfbalfinale

Zaterdag 4 april 2020. Op die dag is Rotterdam Ahoy het decor van de finale van het Cashback World Korfbal Leagueseizoen 2019-2020. Tot het zover is blikt Korfbal.nl één keer per maand vooruit met Eric Geijtenbeek (Eventmanager) en/of Barry Schep (Projectleider Evenementen).

Over precies vijf maanden is het zover en in januari start de kaartverkoop voor het grootste korfbalspektakel van de wereld. Natuurlijk lopen de voorbereidingen voor de Korfbal Leaguefinale door, maar momenteel zijn Geijtenbeek en Schep ook druk met de voorbereidingen van de twintigste editie van de Korfbal Challenge. Deze vindt van 27 tot en met 30 december plaats in Topsportcentrum Rotterdam.

“Met de twee WK-finalisten, de twee Korfbal Leaguefinalisten, Talent TeamNL Korfbal en het opkomende China hebben we weer een aantrekkelijk avondprogramma. Met daarnaast de Talenten Challenge, de Jeugd Challenge, de TeamNL Korfbal Fandag, de G-korfbalclinic is de Korfbal Challenge weer een mooie mix van top- en breedtesport. Qua kaartverkoop lopen we weer voor op vorig jaar, dus het belooft opnieuw een spektakel te worden.”

Rotterdam
Terug naar de Korfbal Leaguefinale. Die vindt – ook – plaats in Rotterdam en dat zullen de Rotterdammers weten ook. “Hierover maken we momenteel plannen met Rotterdam. Rotterdam is in de loop der jaren dé thuishaven van de korfbalfinale geworden en het is aan ons om ook de stad extra zichtbaar te maken en van korfbal te laten genieten. ‘ROTTERDAM. MAKE IT HAPPEN.’ is de slogan en die doen we eer aan.”

Geijtenbeek, ter afsluiting. “De Cashback World Korfbal League is inmiddels vier speelronden onderweg en dat maakt ook dat de Korfbal Leaguefinale steeds dichterbij gaat komen. Binnenkort komen we met informatie over de start van de kaartverkoop en dan zal de finale ook bij de fans steeds meer in het hoofd gaan zitten.”

Korfbalfinale.nl
Alles over de Korfbal Leaguefinale 2020 vind je op korfbalfinale.nl.

 

Datum: 4 december 2019 uur
Door: Redactie Korfbal.nl