Skip to the main content

Korfbalteams verdienen 1500 euro voor Spieren voor Spieren

Eind 2021 konden korfbalteams een wedstrijd laten sponsoren voor 1 euro per drie doelpunten. Naast de opbrengsten voor de verenigingen zelf heeft de actie 1500 euro opgebracht voor Spieren voor Spieren.

DVO/Accountor A1 zamelde het hoogste bedrag in en verdient daarmee een clinic van Daan Preuninger (gezicht van de samenwerking met Spieren voor Spieren) en een mede-international. Het gesigneerde wedstrijdshirt van TeamNL Korfbal gaat naar CKV Reehorst’45, dat met meerdere teams ook een mooi bedrag heeft opgehaald. Met deze prijswinnaars is persoonlijk contact gezocht over het in ontvangst nemen van hun prijs.

Spieren voor Spieren
Het KNKV wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Voor bewegen en sporten zijn gezonde spieren nodig en daarom bundelt het KNKV de krachten met Spieren voor Spieren, dat zich inzet om spierziekten bij kinderen te verslaan. Voor deze meest recente actie werd gebruik gemaakt van het platform van Goal41.

Het KNKV en Spieren voor Spieren bedanken alle teams en sponsors voor hun inzet bij deze mooie actie.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart
Evenementen Internationaal Korfbal Challenge Korfbal League TeamNL Korfbal
Kaartverkoop Korfbal Challenge gestart
Na twee jaar van afwezigheid is de Korfbal Challenge terug! Als vanouds is het Topsportcentrum Rotterdam van 27 tot en met 30 december het podium voor talent én topkorfbal: vier dagen lang genieten van mooie wedstrijden in de gezelligste tijd van het jaar.
Lees meer
TeamNL Korfbal op shortlist voor 'Sportploeg van het Jaar'
TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal op shortlist voor 'Sportploeg van het Jaar'
TeamNL Korfbal staat op de shortlist als één van de kanshebbers voor de titel 'Sportploeg van het Jaar' die uitgereikt wordt tijdens het jaarlijkse NOS | NOC*NSF Sportgala. Tijdens dit Sportgala, dat georganiseerd wordt door NOC*NSF worden de beste sporters en coaches van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet.
Lees meer
Kenonz Korfbal League in de media #3
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #3
Wat werd er geschreven naar aanleiding van speelronde drie in de Kenonz Korfbal League? In AD/De Dordtenaar een artikel met Olav van Wijngaarden na het duel tussen PKC en Fortuna en een interview met Bo Oppe. Omrop Fryslân en het Friesch Dagblad waren aanwezig bij LDODK - Blauw-Wit.
Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League
Internationaal TeamNL Korfbal
Ran Faber en Bo Oppe toegevoegd aan TeamNL Korfbal