Skip to the main content

Korfbalteams verdienen 1500 euro voor Spieren voor Spieren

Eind 2021 konden korfbalteams een wedstrijd laten sponsoren voor 1 euro per drie doelpunten. Naast de opbrengsten voor de verenigingen zelf heeft de actie 1500 euro opgebracht voor Spieren voor Spieren.

DVO/Accountor A1 zamelde het hoogste bedrag in en verdient daarmee een clinic van Daan Preuninger (gezicht van de samenwerking met Spieren voor Spieren) en een mede-international. Het gesigneerde wedstrijdshirt van TeamNL Korfbal gaat naar CKV Reehorst’45, dat met meerdere teams ook een mooi bedrag heeft opgehaald. Met deze prijswinnaars is persoonlijk contact gezocht over het in ontvangst nemen van hun prijs.

Spieren voor Spieren
Het KNKV wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Voor bewegen en sporten zijn gezonde spieren nodig en daarom bundelt het KNKV de krachten met Spieren voor Spieren, dat zich inzet om spierziekten bij kinderen te verslaan. Voor deze meest recente actie werd gebruik gemaakt van het platform van Goal41.

Het KNKV en Spieren voor Spieren bedanken alle teams en sponsors voor hun inzet bij deze mooie actie.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Talents Only: finale
Hoofdklasse B-aspiranten Topkorfbal
Talents Only: finale
Voor de B-aspiranten was het seizoen bijna voorbij. Nog maar twee teams hadden een wedstrijd op het programma staan: de finale tussen DOS’46 B1 en KZ/Thermo4U B1. De winnaar van die wedstrijd mocht zich de beste ploeg van Nederland noemen.
Lees meer
De held van… Jari Hardies
Topkorfbal
De held van… Jari Hardies
In deze competitieloze periode vragen we (oud)korfballers wie hun held is. Tegen wie keken zij op toen zij begonnen met korfballen, wie was hun voorbeeld? En wat passen ze toe in hun eigen spel en leven? Belgisch international Jari Hardies (30) speelt volgend seizoen voor DVO/Accountor en keek vroeger op tegen AKC-speler Dave Cools.
Lees meer
Van der Terp aangewezen voor World Games
Internationaal
Van der Terp aangewezen voor World Games
Korfbal League-arbiter Peter van der Terp is door de IKF aangewezen als scheidsrechter voor de World Games. Dit toernooi wordt in juli gespeeld in het Amerikaanse Birmingham.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #8: ruime uitslagen