Skip to the main content

Korfbalteams verdienen 1500 euro voor Spieren voor Spieren

Eind 2021 konden korfbalteams een wedstrijd laten sponsoren voor 1 euro per drie doelpunten. Naast de opbrengsten voor de verenigingen zelf heeft de actie 1500 euro opgebracht voor Spieren voor Spieren.

DVO/Accountor A1 zamelde het hoogste bedrag in en verdient daarmee een clinic van Daan Preuninger (gezicht van de samenwerking met Spieren voor Spieren) en een mede-international. Het gesigneerde wedstrijdshirt van TeamNL Korfbal gaat naar CKV Reehorst’45, dat met meerdere teams ook een mooi bedrag heeft opgehaald. Met deze prijswinnaars is persoonlijk contact gezocht over het in ontvangst nemen van hun prijs.

Spieren voor Spieren
Het KNKV wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Voor bewegen en sporten zijn gezonde spieren nodig en daarom bundelt het KNKV de krachten met Spieren voor Spieren, dat zich inzet om spierziekten bij kinderen te verslaan. Voor deze meest recente actie werd gebruik gemaakt van het platform van Goal41.

Het KNKV en Spieren voor Spieren bedanken alle teams en sponsors voor hun inzet bij deze mooie actie.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Korfbal League Topkorfbal
Kenonz Korfbal League in de media #17
Veel aandacht in de (regionale) online media voor speelronde zeventien. Op zondagmiddag was de NOS aanwezig in Delft voor een liveuitzending, van het duel tussen Fortuna en KZ verscheen ook een samenvatting online.
Lees meer
VIDEO: Mady Tims over haar #korfbalfinale
Korfbal League Topkorfbal
VIDEO: Mady Tims over haar #korfbalfinale
Deel 3 in onze reeks van portretten over de magie van de #korfbalfinale. In dit portret kijkt Mady Tims, de koningin van Ahoy, terug op alle finales die zij heeft gespeeld en vertelt zij waarom je erbij moet zijn in Rotterdam Ahoy om die magie zelf te ervaren.
Lees meer
A-junioren Hoofdklasse
Hoofdklasse A-junioren
A-junioren Hoofdklasse
Tot de laatste speelronde was het spannend wie zich bij DVO A1 en PKC A1 zou voegen in de strijd om Ahoy. Uiteindelijk eindigde KZ A1 na een ruime overwinning op de tweede plek in de AHKA, de Kogers gaan het in de play-offs opnemen tegen PKC A1. Het rechtstreekse duel tussen Fortuna A1 en TOP A1 om de tweede plek in de AHKB werd een prooi voor de Fortunezen, die nu DVO A1 treffen.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal Topkorfbal
De opmars van international Ran Faber: ‘Van het woord talent kun je lui worden’
Korfbal League Topkorfbal
Kenonz komende drie jaar verbonden aan de Korfbal League