Korfbalzomer: de aftermovie

Beachkorfbal

Afgelopen weekend is de competitie weer begonnen. De kop is eraf na een mooie korfbalzomer. Nagenieten van de korfbalzomer doe je in onderstaande aftermovie.

“Samen met de verenigingen hebben we deze zomer in totaal ruim 4000 kinderen laten korfballen met Korfbal Back to School, vrienden- en vriendinnentrainingen, de This is Korfball Tour – summer edition, de Tour de Camping en de NK’s Beachkorfbal Outdoor. De korfbalzomer was een groot succes!”, aldus manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijeveld.

Zowel het NK Beachkorfbal Outdoor in het The Hague Beach Stadium in Scheveningen als het NK Beachdameskorfbal bij NKV in Nuenen waren onderdeel van de #korfbalzomer.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl