Skip to the main content

Korfbalzomer: de aftermovie

Beachkorfbal

Afgelopen weekend is de competitie weer begonnen. De kop is eraf na een mooie korfbalzomer. Nagenieten van de korfbalzomer doe je in onderstaande aftermovie.

“Samen met de verenigingen hebben we deze zomer in totaal ruim 4000 kinderen laten korfballen met Korfbal Back to School, vrienden- en vriendinnentrainingen, de This is Korfball Tour – summer edition, de Tour de Camping en de NK’s Beachkorfbal Outdoor. De korfbalzomer was een groot succes!”, aldus manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijeveld.

 

Zowel het NK Beachkorfbal Outdoor in het The Hague Beach Stadium in Scheveningen als het NK Beachdameskorfbal bij NKV in Nuenen waren onderdeel van de #korfbalzomer.

 

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor
Voor het NK Beachkorfbal Outdoor op 28 augustus zijn nog een paar plekken vrij voor deelname. Bij de meeste categorieën kunnen nog twee teams geplaatst worden.
Lees meer
NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
NK Beachkorfbal Outdoor
Zaterdag 28 augustus 2021 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen (Den Haag) weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor de E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren.
Lees meer
NK Beachkorfbal Indoor gaat niet door
Beachkorfbal
NK Beachkorfbal Indoor gaat niet door
Het NK Beachkorfbal Indoor, dat 26 februari in The Beach Aalsmeer plaats zou vinden, vindt geen doorgang. Dit vanwege de vele onzekerheden omtrent de organisatie van het (indoor) evenement.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend