Skip to the main content

Korfbalzomer: de aftermovie

Beachkorfbal

Afgelopen weekend is de competitie weer begonnen. De kop is eraf na een mooie korfbalzomer. Nagenieten van de korfbalzomer doe je in onderstaande aftermovie.

“Samen met de verenigingen hebben we deze zomer in totaal ruim 4000 kinderen laten korfballen met Korfbal Back to School, vrienden- en vriendinnentrainingen, de This is Korfball Tour – summer edition, de Tour de Camping en de NK’s Beachkorfbal Outdoor. De korfbalzomer was een groot succes!”, aldus manager Korfbalparticipatie Gert-Jan Kraaijeveld.

 

Zowel het NK Beachkorfbal Outdoor in het The Hague Beach Stadium in Scheveningen als het NK Beachdameskorfbal bij NKV in Nuenen waren onderdeel van de #korfbalzomer.

 

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus
Beachkorfbal Evenementen
Ook NK Beach voor dameskorfbal op 30 augustus

Vanwege de grote belangstelling voor het NK Beachkorfbal Outdoor op zondag 30 augustus in het The Hague Beachstadium, is besloten om op een tweede beachkorfbal locatie een NK Beachdameskorfbal Outdoor te laten plaatsvinden. Dit toernooi voor dameskorfbalteams wordt op zondag 30 augustus bij NKV in Nuenen georganiseerd. De D-, C-, B-, A-jeugd en senioren kunnen hier aan deelnemen. Aanmelden kan nog tot 10 augustus.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Recap #7: Eerste zege Oost-Arnhem in Korfbal League, doelpuntrijk gelijkspel in Gorredijk
Korfbal League Topkorfbal
Goal van de Week #6