Skip to the main content

Laat je wedstrijd sponsoren, voor je club én Spieren voor Spieren

Volg jij Daan Preuninger z’n goede voorbeeld om geld te verdienen voor je vereniging en Spieren voor Spieren? Maak snel je wedstrijd aan op scorenmet.nl/daan!

Van 27 november tot 29 december kunnen alle korfbalteams in Nederland een wedstrijd laten sponsoren voor 1 euro per 3 doelpunten. De helft van de opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, de andere helft naar je vereniging. Ga dus snel naar scorenmet.nl/daan, meld je team aan en zamel zoveel mogelijk geld in voor Spieren voor Spieren en je vereniging!

Krachtenbundeling met Spieren voor Spieren
Het KNKV wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. Voor bewegen en sporten zijn gezonde spieren nodig en daarom bundelt het KNKV de krachten met Spieren voor Spieren, dat zich inzet om spierziekten bij kinderen te verslaan.

Gezicht van de samenwerking is Daan Preuninger, speler van TeamNL Korfbal en Fortuna/Delta Logistiek.Hij wordt bijgestaan door kind-ambassadeur Danique van der Linden, die ondanks haar spierziekte met veel plezier korfbalt – en training geeft – bij PSV/lifovragen.nl.

Meedoen aan de actie doe je via scorenmet.nl/daan!

Gerelateerde artikelen

Recap #11.1: heenduels play-offs 1
Korfbal League Topkorfbal
Recap #11.1: heenduels play-offs 1

We laten de reguliere competitie achter ons en duiken vol de play-offs in. Vanaf vandaag gaat het om de knikkers! Er zijn nog acht ploegen in de race, en slechts twee tickets te vergeven voor de finale op 17 april aanstaande in RTM stage van Ahoy.

Lees meer
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro
Hoofdklasse Korfbal League Topkorfbal
ERIMA introduceert ERIMA Equal Pro

Tijdens het aankomende zaalseizoen worden de duels in de Korfbal League en Hoofdklasse gespeeld met de ERIMA Equal Pro. Deze speciaal voor het korfbal ontwikkelde bal van KNKV-partner ERIMA kan zowel op het veld als in de zaal gebruikt worden.

Lees meer
28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor
Beachkorfbal
28 augustus NK Beachkorfbal Outdoor

Heb jij je met jouw team al opgegeven? Op zaterdag 28 augustus is het zover: het NK Beachkorfbal Outdoor voor de E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren in The Hague Beach Stadium in Scheveningen (Den Haag).

Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Media over EK-finale
Internationaal TeamNL Korfbal
EK: Reacties uit Antwerpen