Skip to the main content

Laatste plekken voor NK Beachkorfbal Outdoor

Beachkorfbal

Voor het NK Beachkorfbal Outdoor op 28 augustus zijn nog een paar plekken vrij voor deelname. Bij de meeste categorieën kunnen nog twee teams geplaatst worden. Bij de C-jeugd is er ruimte voor nog zes teams, bij de B- en D-jeugd nog voor drie teams. Wil jij dit ook niet missen? Meld je met je team dan nog snel aan voor de leukste en beste opening van het seizoen.

Het NK Beachkorfbal Outdoor vindt plaats in het The Hague Beachstadium in Scheveningen en duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan dit al jarenlange succesvolle en leuke beachkorfbaltoernooi. Het maakt niet uit of je top- of breedtesporter, jong of oud bent.

Inschrijven
Je kunt je team tot en met 18 augustus aanmelden via dit formulier. Deelname kost 25 euro per team. Zonder betaling is je team niet aangemeld.

Vragen? Stuur een e-mail naar beachkorfbal@knkv.nl.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

NK Beachkorfbal Outdoor: 'Heerlijk weer dit'
Beachkorfbal
NK Beachkorfbal Outdoor: 'Heerlijk weer dit'
Een heerlijke dag met lekker weer, gezelligheid, plezier voor alle teams en met een internationaal tintje. Zo was het NK Beachkorfbal Outdoor afgelopen zaterdag in Scheveningen. Bij de vijftig deelnemende teams was ook een seniorenteam uit Armenië aanwezig en binnen het scheidsrechterskorps deden twee Belgische scheidsrechters mee. Organisator Barry Schep: 'Heerlijk weer dit en mét publiek.'
Lees meer
Korfbalzomer: de aftermovie
Beachkorfbal
Korfbalzomer: de aftermovie
Afgelopen weekend is de competitie weer begonnen. De kop is eraf na een mooie #korfbalzomer. Onderdeel van deze #korfbalzomer waren het NK Beachkorfbal Outdoor in Scheveningen en het NK Beachdameskorfbal Outdoor in Nuenen. Nagenieten van de korfbalzomer doe je in onderstaande aftermovie.
Lees meer
NK Beachkorfbal Indoor gaat niet door
Beachkorfbal
NK Beachkorfbal Indoor gaat niet door
Het NK Beachkorfbal Indoor, dat 26 februari in The Beach Aalsmeer plaats zou vinden, vindt geen doorgang. Dit vanwege de vele onzekerheden omtrent de organisatie van het (indoor) evenement.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Selectie World Games 2022 bekend
Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #9: alle kruisfinalisten bekend