Skip to the main content

Leon Braunstahl: tips en challenges

TeamNL Korfbal

Hoe blijf je in deze periode zonder korfbalwedstrijden en -trainingen toch zoveel mogelijk korfbalfit? Op die vraag geeft Leon Braunstahl, assistent-bondscoach van TeamNL Korfbal, antwoord in onderstaande video.

‘Zorg dat je kleine stukjes intervaltraining doet’, zo luidt één van zijn tips. Naast advies voor alle korfballers komt Braunstahl, onder het motto #fitmetteamnl, ook met challenges voor de spelers en speelsters van TeamNL Korfbal. Om de drie dagen neemt een international het Instagram-account van TeamNL Korfbal over en gaat hij of zij de challenge van Braunstahl aan. “Dat zijn leuke oefeningen, die iedereen binnen – en in navolging van de RIVM-richtlijnen – kan doen”, aldus Braunstahl.

Donderdag is het de beurt aan Jet Hendriks en Mick Snel om de uitdaging van hun coach aan te gaan, nadat eerder Olav van Wijngaarden, Jessica Lokhorst, Harjan Visscher en Brett Zuijdwegt al aan de bak mochten.

‘Volg richtlijnen RIVM’

Braunstahl sluit zijn video af met een belangrijke boodschap: “Volg de richtlijnen van het RIVM. Zorg goed voor elkaar en dan blijven we met z’n allen fit. Doe je best.”

Foto: Marco Spelten, Actiefotografie.nl

Gerelateerde artikelen

Succesvolle tweede week Tour de Camping
Evenementen
Succesvolle tweede week Tour de Camping
Ruim driehonderd vrolijke kinderen, enthousiaste korfbaltrainers, blije ouders, RCN-campings met mooie velden om te sporten én lekker warm weer. Dat waren de ingrediënten voor de zomereditie van Tour de Camping 2022. “Ook deze editie was weer een groot succes. Elke dag deden er weer veel kinderen mee aan de clinics. Het is mooi dat wij […]
Lees meer
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Evenementen
Veel enthousiasme tijdens eerste week Tour de Camping
Deze week deden ruim honderd kinderen mee aan korfbalclinics op RCN Vakantieparken. “Het was weer een hele mooie week. Het mooiste aan het Tour de Camping-concept is dat iedereen vrijblijvend kan aansluiten bij de clinic en op een speelse manier kennis kan maken met korfbal. We zagen veel enthousiasme bij de deelnemers én bij hun […]
Lees meer
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
TeamNL Korfbal won zondagavond het goud op The World Games 2022. In een vol Birmingham Jefferson Civic Complex werd België in de finale met 23-12 verslagen. Het brons ging naar Chinees Taipei, dat een spannende strijd met Duitsland uitvocht om plek drie en uiteindelijk met 22-23 won.
Lees meer

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk