Skip to the main content

Nieuwsoverzicht

Één tegen één: Lindsy Krop
Korfbal League Podcast U21, U19, U17
Één tegen één: Lindsy Krop
In deze (voorlopig) laatste aflevering van 'Één tegen één' spreekt presentator Sjoerd Keizer met Lindsy Krop (GG/IJskoud de Beste). Met de goedlachse speelster gaat het onder andere over Mozambique, waar deels haar roots liggen, ongemakkelijke gesprekken in de kappersstoel en welke muziek ze draait als 'DJ van Groen-Geel'.
Lees meer
Eén tegen één: Jennifer Tromp
Podcast Topkorfbal
Eén tegen één: Jennifer Tromp
Ze was assistent bondscoach van TeamNL Korfbal en staat nu naast Wim Scholtmeijer aan het roer bij PKC/Vertom: Jennifer Tromp. Hoe kijkt zij terug op haar periode bij Oranje en op haar eerste jaar bij PKC, waarin ze direct de titel pakten? 'Als je de finale wint, ben je terecht kampioen.'
Lees meer
Eén tegen één: Ran Faber
Korfbal League Podcast
Eén tegen één: Ran Faber
Hij werd vorig seizoen uitgekozen tot 'Beste speler U21' van de Korfbal League en wordt als 19-jarige gezien als 'alleskunner'. Ran Faber heeft een helder doel voor ogen: nog zo'n goed seizoen spelen met LDODK en zo snel mogelijk TeamNL Korfbal halen.
Lees meer
Eén tegen één: Claire van Oosten
Korfbal League Podcast
Eén tegen één: Claire van Oosten
De zoveelste knieblessure deed Claire van Oosten in oktober 2020 besluiten om te stoppen met topkorfbal. Zo was de korfbalcarrière van het talent, dat in 2018 Fortuna/Delta Logistiek naar de Ziggo Dome schoot, al op jonge leeftijd ten einde.
Lees meer
Eén tegen één: Jan Niebeek
Korfbal League Podcast TeamNL Korfbal
Eén tegen één: Jan Niebeek
Sinds september 2020 is Jan Niebeek bondscoach van TeamNL Korfbal, nadat hij met TOP/LITTA vele successen boekte. Presentator Sjoerd Keizer bezocht Niebeek in zijn huis in Amsterdam-Noord.
Lees meer
Eén tegen één: Gerald van Dijk
Internationaal Korfbal League Podcast
Eén tegen één: Gerald van Dijk
Op de World Games 2022 in Amerika wil hij nog één keer alles eruit persen. Gerald van Dijk, tweevoudig topscorer van de Korfbal League, bevindt zich in de nadagen van zijn mooie carrière en is gebrand om Suriname opnieuw trots maken.
Lees meer

Eén tegen één: Raquel Chapper
Internationaal Podcast
Eén tegen één: Gertjan Meerkerk
Korfbal League Podcast Topkorfbal

Topartikelen

Internationaal TeamNL Korfbal
Goud voor TeamNL Korfbal op The World Games
Internationaal
Video: portret Randell van der Steen en Gerald van Dijk