Skip to the main content

Niebeek haalt Griemink en Van Roekel tijdelijk bij TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal

Bondscoach Jan Niebeek heeft Terrenc Griemink (GG/IJskoud de Beste) en Koen van Roekel (DVO/Accountor) voor deze ‘coronaperiode’ toegevoegd aan de selectie van TeamNL Korfbal.

“Als TeamNL Korfbal zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we ons topsportprogramma maximaal, met inachtneming van strenge coronamaatregelen, mogen blijven draaien. Dit betekent dat we onder volle weerstand mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. Om hiervoor voldoende wisselmogelijkheden te hebben en de belasting goed te kunnen verdelen hebben we met Terrenc en Koen aan de mannenkant tijdelijk twee extra krachten toegevoegd”, zo licht Niebeek het oproepen van de twee ex-jeugdinternationals toe. “Dit ook met het oog op een lichte teenblessure van Harjan Visscher en het feit dat Nick Pikaar en zijn vrouw hopelijk zeer binnenkort een kindje mogen verwachten.”

Eerder al voegde Niebeek voor deze periode Danielle Boadi (DVO/Accountor), Anouk Haars en Anna Kriek (beide KZ/Thermo4U) toe aan zijn selectie.

Livestream

Aankomende zaterdag speelt TeamNL Korfbal een onderlinge wedstrijd op Papendal. Het duel tussen Team Esther Cordus en Team Mick Snel is, net als afgelopen zaterdag, vanaf 11.30 uur te volgen op het YouTube-kanaal van Korfbal.nl.

Onlangs werd bekend dat de Korfbal League op z’n vroegst in januari 2021 start.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Op Papendal: TeamNL Korfbal en U21 mogen blijven trainen
Internationaal TeamNL Korfbal U21, U19, U17
Op Papendal: TeamNL Korfbal en U21 mogen blijven trainen

Het kabinet heeft besloten dat alle fulltime topsportprogramma’s in een gecontroleerde omgeving mogen blijven draaien, mits deze op een officiële lijst van erkende topsportaccommodaties staan. Om die reden kunnen TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal (U21) op Papendal blijven trainen.

Lees meer
Zaterdag opnieuw livestream TeamNL Korfbal
TeamNL Korfbal
Zaterdag opnieuw livestream TeamNL Korfbal

Na een veelbekeken livestream van afgelopen zaterdag zal ook de komende zaterdagen de onderlinge wedstrijd van TeamNL Korfbal live te zien zijn. Aankomende zaterdag om 11.30 uur strijdt het team van Esther Cordus op Papendal tegen het team van Mick Snel, dat de eerste ‘live-wedstrijd’ in winst wist om te zetten.

Lees meer
Ook Talent TeamNL Korfbal zaterdag live
TeamNL Korfbal U21, U19, U17
Ook Talent TeamNL Korfbal zaterdag live

Zaterdag is zowel het onderlinge duel van Talent TeamNL Korfbal als dat van TeamNL Korfbal live te volgen. Let op: U22 speelt om 13.00 uur, het grote Oranje om 15.00 uur. De wedstrijd van TeamNL Korfbal wordt middels een extra stream óók van Engels commentaar voorzien.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Recap #7: Eerste zege Oost-Arnhem in Korfbal League, doelpuntrijk gelijkspel in Gorredijk
Korfbal League Topkorfbal
Goal van de Week #6