Skip to the main content

Niebeek haalt Griemink en Van Roekel tijdelijk bij TeamNL Korfbal

TeamNL Korfbal

Bondscoach Jan Niebeek heeft Terrenc Griemink (GG/IJskoud de Beste) en Koen van Roekel (DVO/Accountor) voor deze ‘coronaperiode’ toegevoegd aan de selectie van TeamNL Korfbal.

“Als TeamNL Korfbal zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we ons topsportprogramma maximaal, met inachtneming van strenge coronamaatregelen, mogen blijven draaien. Dit betekent dat we onder volle weerstand mogen trainen en onderlinge wedstrijden mogen spelen. Om hiervoor voldoende wisselmogelijkheden te hebben en de belasting goed te kunnen verdelen hebben we met Terrenc en Koen aan de mannenkant tijdelijk twee extra krachten toegevoegd”, zo licht Niebeek het oproepen van de twee ex-jeugdinternationals toe. “Dit ook met het oog op een lichte teenblessure van Harjan Visscher en het feit dat Nick Pikaar en zijn vrouw hopelijk zeer binnenkort een kindje mogen verwachten.”

Eerder al voegde Niebeek voor deze periode Danielle Boadi (DVO/Accountor), Anouk Haars en Anna Kriek (beide KZ/Thermo4U) toe aan zijn selectie.

Livestream

Aankomende zaterdag speelt TeamNL Korfbal een onderlinge wedstrijd op Papendal. Het duel tussen Team Esther Cordus en Team Mick Snel is, net als afgelopen zaterdag, vanaf 11.30 uur te volgen op het YouTube-kanaal van Korfbal.nl.

Onlangs werd bekend dat de Korfbal League op z’n vroegst in januari 2021 start.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto

Gerelateerde artikelen

Studio Oranje #5: 'De grens over'
TeamNL Korfbal
Studio Oranje #5: 'De grens over'

In de zevendelige documentaire ‘Studio Oranje’ werd TeamNL Korfbal gevolgd, op weg naar het WK Korfbal 2015 in België. Vandaag aflevering 5: ‘De grens over’.

Lees meer
Studio Oranje #6: Los
TeamNL Korfbal
Studio Oranje #6: Los

In de zevendelige documentaire ‘Studio Oranje’ werd TeamNL Korfbal gevolgd, op weg naar het WK Korfbal 2015 in België. Vandaag aflevering 6: ‘Los’.

Lees meer
Pikaar stopt als international, Van Roekel schuift door en selectiestatus Griemink
Internationaal TeamNL Korfbal
Pikaar stopt als international, Van Roekel schuift door en selectiestatus Griemink

Nick Pikaar heeft dinsdag aan de selectie van TeamNL Korfbal medegedeeld dat hij per direct een punt achter zijn interlandcarrière zet. De speler van TOP/LITTA (40 interlands) wil zich gaan richten op zijn carrière buiten het korfbalveld en maakt dus niet langer deel uit van de groep, die zich voorbereidt op het EK in België (oktober). Hierop heeft bondscoach Jan Niebeek besloten om Koen van Roekel (DVO/Accountor) toe te voegen aan TeamNL Korfbal en Terrenc Griemink (GG/IJskoud de Beste) een selectiestatus te geven.

Lees meer

Topartikelen

Korfbal League Topkorfbal
Recap #12.3: PKC en Fortuna treffen elkaar opnieuw in finale
Korfbal League Topkorfbal
Insta Talks: Koen van Roekel