Skip to the main content

Nieuw: podcastserie Eén tegen één

Internationaal Korfbal League Topkorfbal

Korfbal.nl komt deze zomer met ‘Eén tegen één’, een reeks podcasts waarin (top-)korfballers vertellen over hun leven binnen en buiten de lijnen. Wat drijft ze en hoe zitten ze in elkaar?

Vrijdag verschijnt de eerste podcast op Korfbal.nl en daarvoor schuift topschutter Gertjan Meerkerk (DVO/Accountor) aan de podcasttafel bij presentator Sjoerd Keizer (foto).

‘Duiken dieper, bijzondere verhalen’
Keizer: “In deze podcastserie borduren we voort op de mooie en persoonlijke verhalen van Insta Talks op Instagram en YouTube. In de podcasts duiken we nog dieper in het leven van topkorfballers en in andere bijzondere verhalen in onze sport.”

Keizer vervolgt: “Het worden mooie gesprekken, één op één aan tafel. In deze korfballoze periode bieden de podcasts een mooie afleiding om je in onder te laten dompelen.”

Gerelateerde artikelen

Korfbal League in de media #7
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League in de media #7

Veel aandacht in de landelijke en regionale pers naar aanleiding van de zevende speelronde van de Korfbal League. In onderstaand artikel zijn alle publicaties gebundeld. Alle eerder verschenen artikelen zijn te vinden op de media-pagina.

Lees meer
Korfbal League Recap #13
Korfbal League Topkorfbal
Korfbal League Recap #13

Groen-Geel is in de dertiende speelronde van de Korfbal League als winnaar uit de bus gekomen in de degradatiekraker met Tempo. Verder slaagde DVO er niet in zijn vijfde zege op rij te boeken, terwijl DOS’46 in eigen huis een constante overwinning boekte op LDODK.

Lees meer
De held van... Jose Álvarez Andrés
Korfbal League Topkorfbal
De held van... Jose Álvarez Andrés

In deze korfballoze periode vragen we (oud)korfballers wie hun held is. Tegen wie keken zij op toen zij begonnen met korfballen, wie was hun voorbeeld? Jose Álvarez Andrés is voormalig speler van DVO/Accountor. De Catalaan begon zijn Nederlandse carrière bij OVVO/De Kroon en stond twee keer tegenover zijn voorbeeld.

Lees meer

Topartikelen

Ereklasse Topkorfbal
Ereklasse Round-Up #2: Winst voor KCC, PKC en DVO nog ongeslagen
Internationaal Korfbal League Podcast
Eén tegen één: Gerald van Dijk