19 februari selectiemiddag Topsport Talentenschool

19 februari selectiemiddag Topsport Talentenschool

Talentontwikkeling

KNKV en de Topsport Talentschool OSG Sevenwolden slaan de handen ineen waar het gaat om talentontwikkeling in korfbal. OSG Sevenwolden in Heerenveen biedt getalenteerde korfballers de kans om topkorfbal te combineren met onderwijs. Iets voor jou? Op 19 februari a.s. vindt een selectiemiddag plaats!

Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Een school die mag en kan meedenken om (top)sport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Dus kies je voor de enige school die (aanstaande) topsporters onder zijn hoede neemt en echt begeleidt: de Topsport Talentschool. Daar zorgen ze voor een optimale combinatie van topsport en onderwijs, zodat je veel tijd kunt steken in de ontwikkeling van je talenten en toch kunt meekomen met je schoolwerk.

Ben jij zo’n korfbaltalent en zoek je een school waarop je je kunt ontwikkelen op zowel korfbalgebied als in je opleiding? Neem dan deel aan de selectiemiddag van OSG Sevenwolden op 19 februari a.s. en wellicht kom jij in de korfbalklas onder leiding van Erwin Zwart! Je kunt het inschrijfformulier bij Erwin opvragen via Erwin@korfbalschoolnoord.nl.

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talentschool je kan bieden. Maar als je de ambitie hebt om echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan krijg je deze mogelijkheden. Meer informatie over de voorwaarden en het onderwijsconcept vind je op www.sevenwolden.nl.

 

Datum: 10 februari 2017 uur
Door: Redactie Korfbal.