6 april: Dameskorfbal Zaalfinale

Zaalfinale Dameskorfbal

Zaterdag 6 april is Indoor-Sportcentrum Eindhoven weer het decor van de Dameskorfbal Zaalfinale. De finalisten van de Topklasse Dameskorfbal strijden om hét kampioenschap - is er een club die De Korfrakkers kan afhouden van opnieuw een prolongatie van de titel? - en ook de finale van de Hoofdklasse A-jeugd wordt gespeeld. Vandaag start de kaartverkoop voor beide finales.

Voorafgaand aan deze finales kan de jeugd zich ook weer uitleven tijdens het Indoor Sportspektakel, een dag vol diversiteit voor de C- en B-jeugd, met wateractiviteiten in het Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep, leuke spellen en korfbalwedstrijden.

De finale van de A-jeugd start om 17.15 uur, de grote finale om 19.00 uur. Meer informatie over de Dameskorfbal Zaalfinale - en de kaartverkoop! - is hier te vinden.

Datum: 1 februari 2019 - 20:00 uur
Door: Redactie Korfbal.