Al vijf jaar gastheer van het NK Beachkorfbal Indoor

Al vijf jaar gastheer van het NK Beachkorfbal Indoor

Beachkorfbal NK Beachkorfbal

Volgende maand is het zover. Dan vindt voor de vijfde keer het NK Beachkorfbal Indoor plaats en ook voor de vijfde keer in The Beach Aalsmeer. Irene van Uden en Sven Vismans van Sports & Events bieden verschillende sporten aan op de locatie The Beach. De combinatie van fanatiek sporten en gezelligheid vinden ze belangrijk. Daarom faciliteren ze ook graag het NK Beachkorfbal Indoor.

“De samenwerking met het KNKV is ontstaan toen wij een jeugdsport stimuleringsproject hebben opgezet waarbij kinderen kennis konden maken met diverse beachsporten. Daarvan was Beachkorfbal er één van. Barry Schep en Tim Bakker verzorgden de clinics voor ons. Dat klikte zo goed dat we verder zijn gaan kijken naar de mogelijkheden met Beachkorfbal en daar is het NK Beachkorfbal uit ontstaan!”

Eén van de weinige NK Beach Indoor
The Beach is een beachlocatie met divers aanbod. Alle beachsporten kunnen er terecht. Naast korfbal wordt er ook regelmatig gevolleybald en vind je er beachvarianten van rugby, handbal en voetbal. Van al deze sporten worden tot nu alleen een officieel NK Beachvolleybal en dus het NK Beachkorfbal Indoor georganiseerd. “Wat het NK Beachkorfbal Indoor extra leuk maakt, is dat er gemengd gespeeld kan worden en dat veel teams in korte tijd actief kunnen zijn”, vindt Vismans.”Korfbal is een echte teamsport waarbij fanatiek sporten en gezelligheid goed samengaan. Het NK Beachkorfbal Indoor is elk jaar weer een hele gezellige dag waar je lekker met blote voeten in het zand een aantal pittige korfbalwedstrijden kunt spelen. Wie wil dat nu niet midden in de winter? So See You @ The Beach!”

The Beach is met zes beachvelden met verwarmd zand de grootste indoor strandlocatie van Nederland. De locatie zit dicht tegen een zilveren jubileum aan, in april bestaat het vierentwintig jaar.   

Doe jij ook mee?
Wil jij ook met je team meedoen aan het vijfde NK Beachkorfbal Indoor vol gezelligheid? Je kunt je team nog tot 15 februari inschrijven via dit formulier. Het populaire NK Beachkorfbal Indoor vindt plaats op zaterdag 22 februari in The Beach Aalsmeer. Wacht niet te lang want vol=vol.

Het NK is voor de E- tot en met de A-jeugd EN senioren. Er wordt 4-tegen-4 gespeeld (twee mannen, twee vrouwen). We adviseren met minimaal 6 personen je team te formeren. Deelname kost € 25,- per team. 

Datum: 22 januari 2020 uur
Door: Redactie Korfbal.nl