Be Quick en De Korfrakkers zijn finalisten Dameskorfbal Zaalfinale

Dameskorfbal Zaalfinale 2018

Afgelopen weekend vond de tweede ronde van de play-offs van de damescompetitie plaats. Het eindresultaat: Be Quick en De Korfrakkers staan zaterdag tegenover elkaar in de Dameskorfbal Zaalfinale, in de strijd om het Nederlands Kampioenschap!

Be Quick wist DDW twee keer op rij te verslaan en De Korfrakkers veroverde haar plek in de finale ten koste van Rosolo. Lees meer over de wedstrijden van zondag in de verslagen op onze website.

Ook de dames Hoofdklasse A-jeugd speelde zaterdag de kruisfinales om de plaatsen in de finale. Daar bleken Rosolo A1 en Swift A1 de twee sterkste teams. Ook zij kunnen a.s. zaterdag in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven Nederlands Kampioen worden.

Heb jij je al verzekerd van een plek op de tribune? Tickets kun je bestellen op onze site of – als je supporter bent van één van de finalisten – op de website van de bovengenoemde verenigingen.

Het programma van zaterdag:

10.00 - 15.45u

Indoor Sportspektakel (B-&C-jeugd en D-jeugd)

16.30u

zaal open voor publiek (toegangscontrole)

17.15u

Finale Rosolo A1 - Swift A1

19.00u

Finale Be Quick - De Korfrakkers

20.15 - 20.30u

MEDAL PLAZA - Huldiging arbitrage + A-jeugd + Topklasse senioren

20.30 - 21.00u

AFTERPARTY - Optreden 'Duo Knotsgek'

21.00 - 22.00u

AFTERPARTY - DJ

Ben je aanwezig in Eindhoven? Dan kun je via de Korfbal. Events app stemmen op de Player of the Match. Dé kans om jouw favoriet een extra aanmoediging te geven.

Download nu al de Korfbal. Events app via de App Store (Apple) of Play Store (Android). Je vindt daar het laatste nieuws over de Dameskorfbal Zaalfinale, de finalisten en natuurlijk de optie om straks te stemmen.

Datum: 12 maart 2018 - 15:15 uur
Door: Redactie Korfbal.