Bidprocedure #Thisiskorfbal Tour 20 november open

TeamNL Korfbal

In het voorjaar van 2018 gaat de #Thisiskorfball Tour weer van start (april/mei/juni)! TeamNL korfbal – zoals Oranje sinds kort heet – helpt jouw vereniging in die periode om korfbal in jouw regio en namens jouw vereniging extra te promoten.

Verenigingen die dit de voorgaande seizoenen hebben georganiseerd zijn onverdeeld enthousiast over de #Thisiskorfball Tour. Ze hebben niet alleen veel extra aandacht kunnen genereren met het bezoek van de internationals, maar TeamNL heeft tevens een onuitwisbare indruk gemaakt op hun leden, op alle schoolkinderen die clinics kregen en op de supporters die op het evenement af zijn gekomen. En veelal heeft dit ook ledenwinst opgeleverd. De Tour kan de vereniging dus een boost geven in bijvoorbeeld de bekendheid in de omgeving, de ledenwerving en de sfeer in de club.

Volgende week wordt de bidprocedure weer opengesteld en kan ook jouw vereniging kans maken op een uitgebreid verenigingsprogramma van de internationals. Zij zijn inzetbaar voor bijvoorbeeld het geven van clinics aan jullie eigen kinderen en die van de scholen in de buurt. Ook staan er weer wedstrijden op het programma: hoe gaaf zou het zijn als jullie eigen selectie het opneemt tegen TeamNL?

Houd de kanalen van KORFBAL. in de gaten: op maandag 20 november a.s. zal daarop de bidprocedure worden geopend! Dan is ook direct alle informatie beschikbaar die je nodig hebt om het bid voor jullie vereniging op te stellen. Waarom zouden de internationals naar jullie vereniging moeten komen, wat zijn jullie plannen en hoe zouden jullie hun komst voorbereiden en promoten? Vanaf volgende week kunnen jullie je voorstel indienen!

Datum: 14 november 2017 - 09:30 uur
Door: redactie Korfbal.