China, Chinees Taipei en Australië: voorbereiding in Nederland

China, Chinees Taipei en Australië: voorbereiding in Nederland

Korfbal

Drie landen die deelnemen aan de World Games, bereiden zich deze week op Nederlandse bodem voor op dat toernooi: China, Chinees Taipei en Australië.

Op maandag oefende Chinees Taipei in Bennekom tegen de selectie van DVO/Accountor. Dat duel, over 6x 10 minuten, werd door de Aziaten met 27-39 gewonnen.

Dinsdagavond (11 juli) staat DVO opnieuw in het veld, ditmaal met het door Ben Crum getrainde China als tegenstander. Dat duel begint om 19.30 uur.

Op woensdag 12 juli komt Chinees Taipei wederom langs in de DVO-hal, ditmaal met Jong Oranje als tegenstander. De Nederlandse talenten maakten in het weekeinde nog indruk door tweemaal van België te winnen. Chinees Taipei-Jong Oranje begint om 19.00 uur.

Donderdag 13 juli staat Chinees Taipei dan tegen Dalto/BNApp.nl, dit duel is om 20.00 uur en wordt ook in de DVO-hal gespeeld.

Australië sluit de reeks oefenduels in Gelderland, met op maandag 17 juli een ontmoeting tegen een selectie van DVO-spelers. Een dag eerder staan de Australiërs overigens ook nog tegenover Duitsland, een andere deelnemer aan de World Games. Dat duel wordt gespeeld in Duitsland.

Datum: 11 juli 2017 - 13:00 uur
Door: Redactie Korfbal.nl