Dameskorfbal: inhaalwedstrijd met twee gezichten

Dameskorfbal Zaalfinale Dameskorfbal

Afgelopen dinsdag stond voor De Korfrakkers en Prinses Irene een inhaalwedstrijd op het programma. Eerder werd deze wedstrijd gestaakt door problemen met de schotklok.

De Korfrakkers begon sterk aan de wedstrijd en wist gelijk zes keer te scoren. Prinses Irene daarentegen maakte pas na tien minuten het eerste doelpunt. De mooie aanvallende acties rondde De Korfrakkers goed af, waardoor Prinses Irene moeite had met bijbenen. Net voor rust kwam ook Prinses Irene los met scoren en kroop weer dichter bij De Korfrakkers. Ruststand 16-10.

Bij de start van de tweede helft maakten beide teams duidelijk dat ze deze wedstrijd niet wilden verliezen. Aan beide kanten was er onrust en dat resulteerde in veel overtredingen. Hoewel Prinses Irene beter uit de verf kwam in deze fase, wist De Korfrakkers steeds op voorsprong te blijven. De eindstand werd bepaald op 22-17.

Foto: Clemens van Santvoort. Korfbalfoto.nl

Datum: 23 januari 2019 - 10:30 uur