In de Spotlight: Avanti B1

Hoofdklasse B-jeugd

Ook dit jaar is Simpel.nl weer nauw betrokken bij de B-aspiranten Hoofdklasse. Gedurende het zaalseizoen zal er wekelijks verslag worden gelegd van deze kweekvijver voor jonge talenten. Tot aan de eerste zaalwedstrijd zullen de zestien Simpel.nl-ploegen aan u gepresenteerd worden. Vandaag is het tijd voor Avanti.

Deze vereniging uit Pijnacker stond vorig jaar al goed in de Spotlight toen het samen met De Meervogels B1 zorgde voor de opening van Talents Only. Sander Baars was destijds al coach en dit jaar wordt hij vergezeld door Pauline van Leersum. Zij hebben de beschikking over acht spelers: Renske Wien, Merel Knetemann, Famke Verheggen, Sterre Pot, Jona Taal, Mark Beemer, Luke Sonneveld en Lars Molijn.

Deze jonge ploeg gaat voor een plek in de middenmoot en zal daarbij de nodige doelpunten gaan scoren, tenminste, ze krijgen individuele training van Rick van den Blink. Deze gemixte ploeg van jong en oud vindt het vooral belangrijk dat het een leuk jaar wordt en dat de talenten zich ontwikkelen.

Wie wordt er volgens Avanti kampioen?
De grote favoriet komt volgens de ploeg uit Pijnacker uit Friesland: De combinatie Harkema/Invicta (HAVIC) gaat absoluut voor de titel strijden.

Datum: 26 oktober 2017 - 17:53 uur