In de Spotlight: DSC B1

In de Spotlight: DSC B1

Hoofdklasse B-jeugd

Ook dit jaar is Simpel.nl weer nauw betrokken bij de B-aspiranten Hoofdklasse. Gedurende het zaalseizoen zal er wekelijks verslag worden gelegd van deze kweekvijver voor jonge talenten. Tot aan de eerste zaalwedstrijd zullen de zestien Simpel.nl-ploegen aan u gepresenteerd worden. De laatste ploeg uit een reeks van zestien: DSC B1.

Renske Relou, Kimberley van Gerstel, Fenne Brink, Ella Tamminga en Nikki Tamminga zijn de dames die namens de Eindhovense B1 voor Hoofdklasse-succes moeten gaan zorgen. De ploeg die mikt op een plek bij de laatste acht, kent ook vijf heren: Mitch Bogers, Coen Spoor, Pieter van Leeuwen, Nemo van der Elzen en Maikel Peeters.

Aram Brouwers en Joan Vos, beiden ook actief in de Hoofdklasse namens DSC 1, genieten van een zeer enthousiaste en fanatieke groep spelers die allemaal de ambitie hebben om het maximale eruit te halen. Tijdens het veldseizoen bleek dat de ploeg bijzonder effectief kan zijn. Met een sterk schot en dreiging naar binnen kan het team een niveau halen, waar elke ploeg in de Hoofdklasse het moeilijk kan hebben.

Zeer enthousiaste en fanatieke groep spelers die allemaal eruit willen halen wat er in zit. Hebben afgelopen veldseizoen laten zien heel effectief te kunnen zijn. Sterk schot maar ook dreiging naar binnen. Wanneer DSC B1 haar niveau weet te halen zijn ze voor iedere ploeg in Nederland een tegenstander van formaat. 

Wie maakt er het meeste kans op de titel?
We verwachten dat meerdere ploegen dromen van het landskampioenschap, maar dat de ploeg van HAVIC door hun fysieke voordeel wel de druk zal voelen van het moeten.

Datum: 13 november 2017 - 17:12 uur