Deze scheidsrechters winnen een dag topkorfbal! #scheidsbedankt

Arbitrage

Vandaag gaat de Week van de Scheidsrechter officieel van start! Een mooie gelegenheid om de scheidsrechters die jullie wedstrijden fluiten eens extra in het zonnetje te zetten. Bovendien maken we meteen bekend welke scheidsrechters een dag topkorfbal hebben gewonnen!

Het is deze week dé week om scheidsrechters, juryleden en officials te tonen dat hun belangeloze inzet wordt gewaardeerd door je team of vereniging. Het is ook de week waarin we de namen bekendmaken van de scheidsrechters die een dag topkorfbal hebben gewonnen, nadat ze door hun verenigingen zijn genomineerd! Omdat we veel enthousiaste reacties hebben ontvangen, is besloten om maar liefst 15 scheidsrechters te belonen. En de winnaars (op alfabetische volgorde) zijn:

Naam scheidsrechter Vereniging Plaats
Albert Schopman Groen Zwart Borne
Albert van Reenen Odik Barneveld
Arjan Roos Refleks Rijswijk
Chris Hermans HKC ALO Den Haag
Cor Kerstens Noviomagum  Nijmegen
Jordi Holleman Nikantes  Hoogvliet Rotterdam
Julia Michels De Peelkorf Ysselsteyn
Karin Horree EKVA Almere
Lennart Laban Korbis  Waddinxveen
Lois de Korte KV Telstar Hoevelaken
Nick van Meteren Sparta Nijkerk
Pieter Rikken TOP Arnemuiden
Pleun van Doornik Fortuna '74 Hernen
Renate Krooneman  Rood-Wit Wezep
Wiebe Keizer DOS Kampen/Veltman Kampen

Zij lopen allen een dag mee met een topscheidsrechter tijdens de Korfbal Challenge (voorbereiding op de wedstrijd, wedstrijd bekijken, de nabespreking bijwonen) en maken alles van dichtbij mee. Gefeliciteerd!

Hoe geef jij de scheidsrechter van jullie wedstrijd extra waardering? Dat kan bijvoorbeeld door een kleine attentie aan te bieden namens je team of vereniging. Speciaal voor deze week hebben wij in samenwerking met Korfbaltotaal een aantal leuke én tegelijkertijd praktische cadeaus ontwikkeld, tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk de aanbiedingen of klik direct door naar de webshop.

Een heel gemakkelijk gebaar is bijvoorbeeld door de scheidsrechter door het volledige team (spelers én staf) zowel voor als na de wedstrijd de hand te laten schudden. Misschien inspireert het bijgaande filmpje je daarbij!

Heb je meer inspiratie nodig? Bekijk dan de voorbeelden om jullie scheidsrechter(s) in het zonnetje te zetten en aandacht te schenken aan het thema.

Datum: 1 oktober 2016 uur