Early Bird voordeel op tickets Dameskorfbal Zaalfinale

Early Bird voordeel op tickets Dameskorfbal Zaalfinale

Dameskorfbal Zaalfinale

Dé ontknoping in de Dameskorfbal Topklasse staat gepland op 18 maart 2017. Komend weekend gaat de kaartverkoop van start voor snelle beslissers. Zorg dat je de Early Bird korting niet misloopt!

Voorspellen welke teams op 18 maart tegenover elkaar staan in de Dameskorfbal Zaalfinale, is op dit moment nog niet te doen. De Topklasse-teams zitten dicht op elkaar qua punten en zullen er alles aan doen om een plaats in de korfbalarena van het Indoor-Sportcentrum Eindhoven te veroveren.  En datzelfde geldt voor de Hoofdklasse A-jeugd!

Wil je zeker zijn van een plaats op de tribune én bovendien profiteren van een aantrekkelijke korting? Twijfel dan niet te lang en profiteer van de Early Bird aanbieding die 15 januari van start gaat!

Indoor Sportspektakel
Het Indoor Sportspektakel is onlosmakelijk verbonden aan de Dameskorfbal Zaalfinale: een uitgebreid, sportief korfbalarrangement voor D- tot en met B-jeugd. De finale zou de finale niet zijn, zonder dit jeugdevent. Onverminderd populair, met jaarlijks gemiddeld 1.000 deelnemers. Ook voor deze arrangementen kun je vanaf komend weekend tickets bestellen. Deze zijn inclusief toegang tot de beide Dameskorfbal Zaalfinales. Meer informatie over kosten en deelname vind je hier.

 

Datum: 12 januari 2017 - 09:30 uur