Een seizoen vol gloednieuwe sponsoracties van Simpel

Advertentie Hoofdklasse B-jeugd

Ook dit seizoen sponsort Simpel weer B1-teams. Dit jaar zijn het er maar liefst zeventien. Je volgt hun verrichtingen in de round-ups van de Hoofdklassewedstrijden en binnenkort stellen de zeventien Simpel B1-teams zich aan je voor.

Daarnaast kun je dit seizoen vanuit Simpel rekenen op:

• De #SimpelTalent. Waarvan het eerste bericht al online staat. Je kan nog steeds mensen taggen en een mooie cadeaubon winnen voor nieuwe korfbalgear. Tag je teamgenoot dus onder Simpel-berichten op de socials van Korfbal.nl.

• De #ClubGoalActie. Een te gekke actie in korfballand! Kan jouw club wel een financiële bijdrage gebruiken voor een maatschappelijk initiatief? Wil jouw club bijvoorbeeld graag aan de slag met: een Gezondere Sportkantine, de organisatie van een Giga Kangoeroedag, een clinic voor de lokale AZC, een G-korfbalteam of een duurzaam clubhuis? Meld je dan hier aan.

• Een tof kledingpakket.

• Een Q&A met Mick Snel en Jet Hendriks, waarin je alles te weten komt over deze internationals.

Voor al deze acties geldt: hou de social mediakanalen van Korfbal.nl in de gaten. Je kunt namelijk zomaar iets winnen.

De zeventien B1-teams die gesponsord worden op een rijtje:

• Avanti/Post Makelaardij
  • AVO
  • Oranje Wit
  • Dalto/Klaverblad Verzekeringen
  • Die Haghe
  • DOS’46
  • DOS Kampen/Veltman
  • DSC
  • Fortuna/Delta Logistiek
  • GG/IJskoud de Beste
  • KCC
  • KV De Meeuwen
  • TOP/SolarCompleet
  • KV Tiel’72
  • KV Woudenberg
  • LDODK/Rinsma Modeplein
  • Tempo

Wie van alle Simpel-clubs is aan het einde van dit seizoen de allerbeste van Nederland?

Datum: 30 oktober 2019 - 18:00 uur