Een seizoen vol nieuwe, mooie Simpel acties

Hoofdklasse B-jeugd

Voor het 3e jaar op rij is Simpel fan van korfbal! Dat betekent dat ook dit seizoen 16 B1 teams* worden gesponsord die in de Zaal Hoofdklasse uitkomen. En natuurlijk ook weer dat er op Korfbal.nl wekelijks wedstrijdverslagen te lezen zijn van de B-jeugd Hoofdklasse wedstrijden in de rubriek ’Talents Only’. Binnenkort stellen de 16 Simpel B1 teams zich aan je voor.

Daarnaast kan je dit seizoen rekenen op:

• Een maandelijks #Simpelbelletje van Mick&Jet met een team dat wel wat hulp kan gebruiken
  • Een tof kledingpakket aanbod voor de kantine vrijwilligers van clubs én inschietshirts voor B-jeugd teams
  • ”Een ode aan korfbal liefdes”
  • Speciale VIP-acties voor korfbalsupporters in hart en nieren

Ook Mick en Jet zijn er als ambassadeurs weer bij betrokken. Voor alle acties geldt: houd onze social media kanalen in de gaten!

*Simpel sponsort in seizoen 2018-2019 te B1 teams van onderstaande clubs. Nieuw in dit rijtje zijn de B1 teams van Fiducia, KCC en LDODK.

• Avanti/Flexcom
  • AVO