Eerste finalist Dameskorfbal Zaalfinale bekend!

Dameskorfbal Zaalfinale Dameskorfbal

Deze week vindt de Dameskorfbal Zaalfinale plaats. Afgelopen weekend werd de tweede play-off ronde voor de Dameskorfbal Zaalfinale gespeeld. Door een tweede overwinning op Swift plaatst De Korfrakkers zich voor de finale. De tweede finalist is nog onbekend. Be Quick en Rosolo strijden aanstaande dinsdag om deze tweede finaleplek.

Swift – De Korfrakkers, 14-18
Vorige week won De Korfrakkers in eigen hal de eerste play off wedstrijd tegen Swift met 15-12. Swift moest afgelopen weekend dus winnen van De Korfrakkers om kans te maken op een finaleplaats. Helaas voor Swift was De Korfrakkers ook in deze tweede play-off ronde te sterk. Met een winst van 14-18 is De Korfrakkers de eerste finalist!

Be Quick – Rosolo, 16-14
De eerste play off wedstrijd tussen Be Quick en Rosolo was een spannende. Rosolo won die wedstrijd uiteindelijk met één punt verschil. Dat het ook afgelopen weekend, bij de tweede ontmoeting tussen beide teams in de play offs, spannend was laat de einduitslag zien. Be Quick won met 16-14 van Rosolo. Hiermee hebben beide teams een play-off wedstrijd gewonnen en staat het gelijk. Aanstaande dinsdag spelen de teams de derde beslissende play-off ronde. De winnaar van deze ronde is de tweede finalist!

Dameskorfbal Zaalfinale
Op zaterdag 6 april strijden de winnaars van de play-offs in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven om de landelijke titel tijdens de Dameskorfbal Zaalfinale. Tickets kun je hier bestellen.

Datum: 1 april 2019 - 16:00 uur