Eerste week Tour de Camping trekt driehonderd vakantiegangers

Eerste week Tour de Camping trekt driehonderd vakantiegangers

Korfbal

De eerste week van Tour de Camping zit erop. Nadat het team van Dolf Nijbroek gisteren op RCN De Potten in Offingawier 45 kinderen en ouders aan het korfballen had, waren er vanochtend op RCN De Jagerstee in Epe – ondanks de regen - ook weer zo’n veertig enthousiastelingen flink in de weer.

Eerder deze week was het KNKV-team al op RCN Zeewolde, RCN De Roggeberg en RCN De Noordster. In totaal kreeg het team van Nijbroek deze week zo’n driehonderd RCN-gasten aan het korfballen. Nijbroek: “Het was een geweldige week. We hebben veel kinderen enthousiast kunnen maken voor de sport en ook heel wat ouders in beweging gekregen. Van een paar kinderen kregen we al de vraag waar ze zich konden aanmelden. Daar doen we het niet per se voor, maar het is toch een leuke bijkomstigheid. Ik wil m’n collega’s van deze week bedanken voor hun enthousiaste leiding. Het is mooi om te zien hoe hecht het team is geworden en hoe iedereen zich voor onze sport ingezet heeft.”

Ook volgende week trekt de Tour de Camping nog door Nederland. Dan is Barry Schep met een team aanwezig op RCN Vakantieparken in Utrecht, Zeeland en Noord-Brabant. Het programma:

Ma. 5 augustus Doorn, RCN Het Grote Bos: 11.00 uur
Di. 6 augustus Kamperland, RCN De Schotsman: 10.00 uur
Wo. 7 augustus Chaam, RCN De Flaasbloem: 11.00 uur
Do. 8 augustus Ouddorp, RCN Toppershoedje: 10.00 uur

Volg Tour de Camping ook op Facebook, Twitter en Instagram via #TOURDECAMPING.

Datum: 2 augustus 2019 uur
Door: Redactie Korfbal.nl