EK Korfbal 2018 kaartverkoop

EK Korfbal 2018 Korfbal TeamNL Korfbal

Van 13 oktober tot en met 21 oktober 2018 vindt het IKF European Korfball Championship plaats in Friesland. De 16 beste landen strijden dan om de titel. De poule-indeling en het speelschema  zijn al bekend.

De wedstrijden worden gespeeld in de plaatsen Gorredijk (Sportcentrum Kortezwaag), Drachten (Snij Noord Hal), Leeuwarden (Sporthal Kalverdijkje) en Heerenveen (Sportstad Heerenveen). De finale vindt 21 oktober 2018 plaats in Sportstad Heerenveen.

De kaartverkoop voor het bijwonen van wedstrijden tijdens het EK 2018 laat nog even op zich wachten in verband met de nieuwe privacywetgeving (AVG) in combinatie met het ticketsysteem.
Wanneer het mogelijk is kaarten te kopen communiceren we dat via de site Korfbal.nl en de site van het EK: thisiskorfball.com.
Houd die sites dus in de gaten!

Datum: 21 juni 2018 - 12:13 uur