Enthousiaste clinics bij GKV Ons Clubje

TeamNL Korfbal

Oranje gaat on Tour door Nederland. In voorbereiding op het EK in eigen land reist Oranje naar verschillende verenigingen. Gisteren was Oranje on Tour bij Ons Clubje in Enschede. Op die eerste dag waren er veel clinics en speelde Oranje ’s avonds een onderlinge oefenwedstrijd.

’s Ochtends werden de spelers en staff van Oranje verwelkomt door de enthousiaste vrijwilligers van GKV Ons Clubje. Daarna werden er al snel clinics gegeven aan de vele schoolkinderen die veel plezier beleefden tijdens de clinics. Een aantal foto’s van de clinics staan op onze facebookpagina. Na de clinics was er in Sporthal de Brug een onderlinge oefenwedstrijd van Oranje. Onder toeziend oog van volle tribunes, eindigde een leuke wedstrijd in een 21-21 gelijkspel.

Vandaag geeft Oranje ook een aantal clinics, aan schoolkinderen en aan de korfballende jeugd van Enschede. Daarnaast komt Burgemeester Onno van Veldhuizen langs tijdens de clinics.

Het was een geslaagde eerste dag in Enschede. Kon jij er gisteren niet bij zijn? Volgende week is Oranje in Heeze bij Eymerick, of kijk hier naar de andere mogelijkheden om Oranje te bezoeken.

Kijk op onze facebookpagina voor een aantal foto's van gisteren!

Volg Oranje in aanloop naar het EK ook op FacebookTwitter enInstagram#thisiskorfball

Wil je meer weten over het EK (22 t/m 30 oktober) in Dordrecht of direct tickets bestellen? Kijk dan op www.thisiskorfball.com

Datum: 31 augustus 2016 uur