Extra Jeugd Challenge voor B- en C-jeugd

Extra Jeugd Challenge voor B- en C-jeugd

Korfbal Challenge

De Jeugd Challenge voor de B-jeugd is uitverkocht en bij de C-jeugd is nog maar plek voor één team. Om deze reden komt er een extra Jeugd Challenge voor B- en C-jeugd. Aanmelden is vanaf nu dus weer mogelijk voor alle teams. Let op: er komen niet veel nieuwe plekken beschikbaar, dus als je er bij wilt zijn is snel aanmelden belangrijk!

“Voor spelers is de Jeugd Challenge een combinatie van een leuk teamuitje, zelf lekker ballen tijdens het toernooi en al dan niet een prijs pakken. Hierna eet je met z’n allen een hapje, geniet je van een avondprogramma met topkorfbal en na het schreeuwen en meezingen op de tribune volgt een gezellige busrit naar huis”, aldus Thomas Siahaya van Fortis.

Jeugd Challenge A-jeugd
De Jeugd Challenge voor A-jeugd vindt plaats op 30 december. Tickets kun je kopen via deze website. Met dit ticket neem je deel aan de Jeugd Challenge en heb je toegang tot het avondprogramma. Dit ticket kost €16,- per persoon.

Jeugd Challenge B-jeugd
De Jeugd Challenge voor B-jeugd vindt plaats op 29 én 30 december. Het toernooi op 30 december is uitverkocht, aanmelden voor 29 december kan nog wel. B-teams die mee willen doen op 29 december hoeven nog geen tickets te kopen, maar kunnen zich aanmelden via dit formulier. Je komt dan op een lijst te staan en als er genoeg aanmeldingen zijn gaat de Jeugd Challenge die dag door. Je ontvangt dan half december een mail en kunt dan je tickets kopen. Tickets voor 29 december kosten €9,50 per persoon. Er is die dag geen avondprogramma.

Jeugd Challenge C-jeugd
De Jeugd Challenge voor C-jeugd vindt plaats op 29 én 30 december. Op 30 december is er nog maar plek voor één team. Tickets voor 30 december kun je kopen via deze website. Met dit ticket neem je deel aan de Jeugd Challenge en heb je toegang tot het avondprogramma. Dit ticket kost €16,- per persoon. C-teams die mee willen doen op 29 december hoeven nog geen tickets te kopen, maar kunnen zich aanmelden via dit formulier. Je komt dan op een lijst te staan en als er genoeg aanmeldingen zijn gaat de Jeugd Challenge die dag door. Je ontvangt dan half december een mail en kunt dan je tickets kopen. Tickets voor 29 december kosten €9,50 per persoon. Er is die dag geen avondprogramma.

Jeugd Challenge D-jeugd
De Jeugd Challenge voor D-jeugd vindt plaats op 29 december. Tickets kun je kopen via deze website. Met dit ticket neem je deel aan de Jeugd Challenge. Er is die dag geen avondprogramma. Dit ticket kost €9,50 per persoon.

In principe kun je je inschrijven tot 14 december, maar vol is vol! Wil je meer weten over de Jeugd Challenge? Kijk dan hier.

Datum: 26 november 2019 uur
Door: Redactie Korfbal.nl