Feest: 25 jaar G-korfbal in Nederland!

G-korfbal

Wat ooit met één meisje begon in 1991 is uitgegroeid tot een volwassen tak bij het KNKV. De start van G-korfbal is inmiddels 25 jaar geleden, dus tijd om dit te gaan vieren. En dat wordt een feest!

Op zaterdag 10 september komen G-korfballers uit het hele land bij elkaar op de accommodatie van W.I.O.N. te Rotterdam. Daar waar het 25 jaar geleden allemaal begon!

Op deze dag vindt een groot 4Korfbaltoernooi plaats, waar meer dan 200 G-korfballers aan deelnemen! Tijdens het toernooi zullen ook allerlei leuke side-events plaatsvinden, waaraan iedereen kan deelnemen die even geen wedstrijden heeft, inclusief supporters en andere bezoekers.
Uiteraard is ook G-korfbal ambassadeur Marjolijn Kroon aanwezig, die vergezeld wordt door een wel heel speciale gast.

Het toernooi wordt afgesloten met een barbecue* en een feestavond.
Wat doe jij op zaterdag 10 september? Je bent van harte uitgenodigd op het veld van W.I.O.N.!
Tot dan!

Locatie:  Max Planckplaats 300
  3068 ZH Rotterdam

Programma:
11.00 uur officiële opening
11.30 – 16.30 uur wedstrijden
17.00 uur start barbecue
19.00 uur start feestavond

*de barbecue is enkel voor de deelnemers die zich daarvoor hebben aangemeld.

NB: speciaal voor bestuurders en vrijwilligers die interesse hebben in het opzetten van G-korfbal op de eigen vereniging vindt deze dag een korte inspiratiesessie plaats. Wil je daarbij zijn? Lees hier meer over inhoud en aanmelden.

Het jubileumtoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Fonds Gehandicaptensport, Dirk Kuijt Foundation, KNKV, Sportsupport Rotterdam, Garagebedrijf Treuren.

Datum: 2 september 2016 - 09:30 uur