G-korfballers trainen als Oranje tijdens Korfbal Challenge

G-korfballers trainen als Oranje tijdens Korfbal Challenge

Korfbal Challenge

Is het je droom om in Oranje te spelen? Dichterbij dan tijdens de aankomende Korfbal Challenge kom je niet! Maak een training mee van bondscoach Wim Scholtmeijer en leer wat hij de internationals leert.

Een buitenkans voor alle G-korfballers die altijd al eens wilden trainen als het Nederlands team! Op het gevarieerde programma van de Korfbal Challenge staat onder andere een clinic G-korfbal, dit jaar onder leiding van een wel heel bijzondere trainer. Bondscoach Wim Scholtmeijer – nog maar net bijgekomen van de geweldige winst van de Europese titel tijdens het afgelopen EK – leert de deelnemers waar hij de internationals op traint. Maak een doelpunt als Marjolijn Kroon of Richard Kunst of leer hoe je een doorloopbal kunt nemen zoals Laurens Leeuwenhoek of Sophie Hansen dat zouden doen. Als iemand je kan vertellen welke trucs en technieken daarvoor zijn, dan is het de bondscoach wel!

Wil je zeker weten dat je kunt deelnemen? Bestel dan snel je ticket! Je hebt daarmee tevens toegang tot de avondwedstrijden van die dag.

Datum: donderdag 29 december
Tijd: 14.00 – 15.30 uur
Locatie: Topsportcentrum Rotterdam
Kosten: € 7,50 (voor zowel deelnemers als begeleiders)

                   
              
     

 

 

       

Datum: 30 november 2016 uur
Door: Redactie Korfbal.