Gave actie voor verenigingsscheidsrechters ism Simpel

Advertentie

Per seizoen 2016/2017 is Simpel trotse supporter van de korfbalsport. De Telecomaanbieder, bekend van hun sim only abonnementen en hun reclames met de ‘vingertjes’, ziet korfbal als een prachtige sport en ervaart de korfbalwereld als een prachtige gemeenschap.

Om daar een bijdrage in te leveren, ondersteunt Simpel dit seizoen een groot aantal korfbalclubs bij hun talentontwikkeling en waardering van vrijwilligers. Ook is Simpel partner geworden van NLKorfbal, waar wij enorm blij mee zijn. Om haar supporterschap gepast te vieren, heeft Simpel nu ook een mooi aanbod voor alle clubs in Nederland!

Supporter van clubs, talent en vrijwilligers
Simpel toont haar supporterschap door:

1. Shirtsponsoring bij 16 korfbalclubs voor de B-selectie (uitkomend in de Zaal Hoofdklasse)

• Met deze clubs is de speciale afspraak gemaakt dat de helft van het sponsorbedrag ten goede komt aan het vrijwilligersbeleid van de club.
  • Binnenkort worden deze 16 clubs en hun B-selectie voorgesteld op onze website.
  • Daarnaast maakt Simpel het mogelijk dat NLKorfbal de komende zaalcompetitie elke week een B-wedstrijd in de schijnwerpers zet. Ook organiseren zij met ons een spectaculaire zaalstart voor deze doelgroep.

2. Aanbod voor 40 clubs van een speciaal scheidsrechterspakket.

Actie!! Kunnen jouw clubscheidsrechters* een professioneel en mooi tenue gebruiken? Meld je dan nu aan en motiveer waarom jouw vrijwilligers het verdienen het scheidsrechtertenue te ontvangen. Deelname is simpel:

• Mail naar simpel@nlkorfbal.nl
  • Motiveer in maximaal 200 woorden waarom jouw club de scheidsrechters tenues verdient
  • Aanmelden kan tot maximaal 17 oktober. Één week later zullen we laten weten welke clubs het aanbod ontvangen, bestaande uit 8 scheidsrechtershirts in diverse maten. Het is mogelijk om daar vervolgens (zelf) ook het logo van de club op te plaatsen.

*Met clubscheidsrechters bedoelen we de vrijwilligers die wekelijks door de club worden ingedeeld om eigen clubwedstrijden te fluiten. Het gaat hier om een ‘gebruikersservice’: na de gefloten wedstrijd komt het shirt terug in de verenigingsmand. De club zorgt ervoor dat ze wekelijks gewassen worden, dat elke scheidsrechter hiervan af weet en er gebruik van maakt.

3. Ondersteuning van clubs in Nederland bij het waarderen van hun vrijwilligers, middels diverse social media acties, in samenwerking met NLKorfbal.

Dinsdag 6 september was de directeur van Simpel, Jasper de Rooij, op bezoek bij één van de uitgekozen B-teams (Korfbal Vereniging Amstelveen) om officieel het nieuwe shirt met simpel.nl te overhandigen en het sponsorschap te lanceren.

Een unieke samenwerking
Jasper de Rooij, CEO van Simpel: “Simpel is een merk dat innoveert in het voordeel van consumenten en staat daarom graag dicht bij hetgeen mensen en families beweegt. Wij zijn al jaren actief als sponsor van diverse sporten. Korfbal is een echte familiesport en past daarom goed bij ons. Ik kijk uit naar wat ons partnerschap met NLKorfbal zal brengen aan de korfballers en alle vrijwilligers.”

Tim van Peppen, mede-eigenaar NLKorfbal: “Fantastisch dat Simpel zich op deze manier wil inzetten voor de korfbalsport. Een unieke en innovatieve manier om te laten zien dat ze onze sport echt een warm hart toedragen. Ik kijk uit naar de samenwerking met hen en wil alle clubs oproepen gebruik te maken van het aanbod dat Simpel hen de komende tijd zal doen!

Over Simpel
Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim only abonnementen aan, zonder gedoe. Simpel daagt ingewikkelde zaken uit door ze eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom staat Simpel voor duidelijke communicatie en biedt het geen toestellen aan om lage tarieven te kunnen garanderen. Met het Plafond heb je bovendien maximale controle over je uitgaven. Iedereen is welkom bij Simpel, daarom is er geen kredietcheck. Inmiddels maken honderdduizenden klanten gebruik van hun abonnementen.

Heb jij je al aangesloten bij de revolutie? Kijk voor meer informatie op www.simpel.nl/over-simpel

Datum: 28 september 2016 - 08:00 uur