Goal van de Week: speelronde 4

Goal van de Week: speelronde 4

Korfbal Korfbal League

Heel veel goals in speelronde 4, en er zaten weer een aantal heel knappe tussen. Wie de kandidaten van deze week zijn, en wie vorige week won? Bekijk het snel!

De winnaar van afgelopen week? Stefan Hogervorst, zijn fake gevolgd door een nonchalante onderhandse bal won met 28% van de stemmen. Daarmee troefte hij de Nijeveense mannen Menno Russchen (24%) en Jelmer Jonker (21%) net af. 

 

De onderhandse goals/doorlopers zijn weer flink vertegenwoordigd deze ronde. In de goals van deze week komt Hogervorst ook voor, maar niet als kandidaat. Bij de eerste genomineerde, André Zwart, is hij slechts toeschouwer. Toeschouwers zijn ook de dames van KCC/SO Natural, als zij zien hoe Jessica Lokhorst erlangs vliegt om vervolgens knap af te ronden. Daarmee is gelijk de tweede genomineerde genoemd. De overige kandidaten? Ook uit de wedstrijd in Delft, Eliza Roest met een goal die wel enigszins doet denken aan die van Zwart. Dan Harjan Visscher met een mooie fade-away, om af te sluiten met de winnaar van speelronde 1: Joost Hofman kan het ook van dichtbij met één hand.

 

Stemmen kan hier, tot maandagmiddag 12 uur. Succes!!

Datum: 6 december 2017 - 16:00 uur
Door: Redactie Korfbal.nl