Goal van de Week: speelronde 5

Goal van de Week: speelronde 5

Korfbal League1

Zo, even uitpuffen. De eerste midweekse ronde zit er ook op en na ronde zes is het even pauze. Er is natuurlijk alsnog genoeg te beleven op korfbalgebied met de Korfbal Challenge, maar de competitie ligt stil. Voordat het zover is, moeten jullie nog wel even twee Goals van de Week selecteren. Te beginnen met die van afgelopen speelronde 5!

En natuurlijk hebben jullie de onthulling van niet één maar twee weekwinnaars tegoed. Kijk hieronder wie het zijn geworden!

Dat betekent dus drie keer Blauw-Wit (A) en éénmaal Fortuna/Delta Logistiek. Laten dat nou twee ploegen zijn die vandaag geen kandidaat afleveren, dus wat dat betreft komt er wat meer spreiding. Toch beginnen we wel bij Fortuna, maar dan in hun hal waar PKC/SWKGroep ouderwets huishield met Olav van Wijngaarden en Richard Kunst voorop. Zij maakten twee fraaie doorloopballen.

Voordat we naar Eindhoven gaan dan even snel een tussenstop in het Hoge Noorden (in deze rubriek kan dat gewoon even tussendoor). Daar liet Diana van der Vorst nog eens haar doorloopkunsten zien. Net als eerder dit seizoen is ook deze weer erg knap afgemaakt. Levert het haar nu wel de weekwinst op?

Dan dus naar Brabant, waar verrassende en een wat minder verrassende kandidaat opstonden. Bij afwezigheid van Sven van Baggum stond Tjeerd Kooiman bij DSC in de basis en die betaalde dat vertrouwen terug met in ieder geval twee mooie onehanders, waarvan de tweede ons het meest kon bekoren. Later maakte Stijn van der Vegt nog een prachtgoal, uit de ruimte aangegeven door Rick Voorneveld. Hij completeert het vijftal dat aanspraak maakt op de winst deze week. Aan jullie om het vonnis te voltrekken!

Stemmen kan tot aanstaande maandag, 12 uur. Doen!

Datum: 14 december 2016 uur
Door: Redactie Korfbal.nl