Goal van de Week: speelronde 7

Goal van de Week: speelronde 7

Korfbal League

Wat nou 'winterstop'. De winter lijkt nu pas echt te beginnen! Maar de competitie is ondanks ijzel hervat. Er vielen enkele verrassingen te noteren, maar toch kwam het gros van de nominaties deze week weer uit vertrouwde hoek.

Voordat we verder gaan: de winnaar van vorige week wordt in onderstaand filmpje onthuld. Tipje van de sluier: echt verrassend is de uitslag niet.

Deze week dan. Zoals gezegd veel goals uit vertrouwde hoek. Daarmee bedoelen we dat vier van de vijf goals uit de doelpuntenmachines van ronde 7 komen: PKC/SWKGroep en TOP/Quoratio. Beide ploegen maakten er 37 en met hun selecties kan het niet anders dan dat daar een paar mooie tussen zitten. 

En warempel, jullie zien achtereenvolgens: 1) Johannis Schot met een achterwaartse onehander drie seconden nadat Steffen Pang de bal uitverdedigt, 2) Mick Snel met een fantastische buzzerbeater alley-oop, 3) Paul Anholts met een achterwaartse onehander op aangeven van Nick Pikaar en 4) Nick Pikaar met een jumpshotje op aangeven van Paul Anholts. Het lijkt er dus op dat die tandem ook langzamerhand begint te lopen. De vrouwelijke eer wordt vervolgens hooggehouden door Jessica Lokhorst, die Fortuna/Delta Logistiek deze week vertegenwoordigt met een mooi jumpshot uit de draai achter de korf. Hier zien jullie ze allemaal op een rij!

Stemmen maar! Stemmen kan tot maandagmiddag 12 uur.

Datum: 11 januari 2017 - 14:45 uur
Door: Redactie Korfbal.nl