Hendriks uitgekozen voor tweede editie TeamNL@work

TeamNL Korfbal

Vandaag heeft NOC*NSF bekendgemaakt welke vijftien (oud-)topsporters deelnemen aan de tweede editie van TeamNL @work | sportmarketing en -media, die in september van start gaat. International Jet Hendriks is één de uitverkorenen.

TeamNL @work is een praktijkprogramma in sportmarketing en media, bedoeld voor actieve en recent gestopte atleten ter voorbereiding op een carrière na de topsport. Het programma is gericht op het bijbrengen van praktische kennis en wordt uitgevoerd door het toonaangevende sportmarketingbureau Triple Double.

Uitdagen en ontwikkelen
Hendriks begeeft zich in een rijtje met onder andere Ronald Mulder (schaatsen, skeeleren), Laura Smulders (BMX) en Geert Schipper (para-triathlon). De speelster van zaalkampioen TOP/SolarCompleet kijkt uit naar het programma. "Ik doe mee aan TeamNL @work, omdat ik mezelf net zoals bij het korfbal ook maatschappelijk wil blijven uitdagen en ontwikkelen."

Met TeamNL Korfbal maakt Hendriks zich op voor het EK Korfbal 2018, dat in oktober in Friesland gespeeld wordt.

Steenbergen en Van den Goorbergh
De eerste editie van TeamNL @work liep van  jongstleden september 2017 tot jongstleden maart. Aan deze editie deden oud-internationals Maaike Steenbergen en Marijn van den Goorbergh mee.

Tegenover Korfbal.nl zei Van den Goorbergh daarover: Op een gegeven moment zal er een andere carrière moeten komen in je leven na de topsport. TeamNL @work kwam op mijn pad en is een mooie kans. We werken met het sportmarketingbureau Triple Double en ook nog eens op een zeer inspirerende locatie, namelijk SX in Eindhoven. Daarmee werk ik natuurlijk ook aan mijn netwerk.”

Datum: 9 augustus 2018 - 18:30 uur