Het is CASHB(L)ACK WEEK.. en jij profiteert van extra voordeel!

Advertentie

Het is eindelijk zo ver: de CASHB(L)ACK WEEK gaat van start! Tot en met maandag 2 december deelt het Korfbal Cashback Programma de allerbeste deals. Jij shopt dus niet alleen op Black Friday en Cyber Monday met veel kortingen, je profiteert de hele week van de leukste aanbiedingen. Zo ontvang je o.a. bij Happy Socks, G-Star Raw, Jeans Centre en HelloFresh verhoogde Cashback tot 10% van jouw aankoopbedrag.

Ook shop jij de deals van bijvoorbeeld Bol.com, MediaMarkt, van Haren, booking.com, Expert en HEMA nóg voordeliger via het Korfbal Cashback Programma. Wil je geen enkele deal missen deze week? Houd cashback.korfbal.nl en de Cashback App goed in de gaten en abonneer je op de nieuwsbrief via jouw persoonlijke instellingen.

Nog niet bekend met het Korfbal Cashback Programma?
Cashback World en het KNKV zijn de samenwerking aangegaan met het Korfbal Cashback Programma. Zodra jij je gratis registratie hebt voltooid, spaar jij tijdens het shoppen Cashback & Shopping Points. Je ontvangt tot 10% van jouw aankoopbedrag terug in de vorm van Cashback en dit wordt elke donderdag uitgekeerd, mits je minstens €5 hebt gespaard. Met de Shopping Points spaar je voor leuke Shopping Point Deals van de aangesloten partners.

Tevens spaar je ook voor jouw vereniging. Zij ontvangen namelijk tot 1% van het aankoopbedrag. Bij het registreren kun je de verenging selecteren die jij support, zo spaar voor jezelf én jouw vereniging! Twijfel niet langer, registreer je nu gratis en geniet van de shopvoordelen die het Korfbal Cashback Programma jou biedt.

Meld je hier gratis aan!

Datum: 28 november 2019 - 16:00 uur