Inschrijvingen NK Beachkorfbal gesloten

Inschrijvingen NK Beachkorfbal gesloten

NK Beachkorfbal

Ruim 400 deelnemers hebben zich aangemeld voor het NK Beachkorfbal van a.s. zaterdag. Vanaf vandaag is inschrijven niet meer mogelijk. Ben jij te laat? Misschien kun je dan alsnog in de herkansing: er zijn nog plekken voor het toernooi tijdens het open EK Beachkorfbal, een weekend later!

Winnaars van vorig jaar Dalto/Klaverblad Verzekeringen (junioren) en Blauw Wit (A) (senioren) zijn op 12 augustus wederom van de partij om hun nationale titel te verdedigen. Gaat het ze lukken? Aan de support van de andere deelnemers zal het niet liggen! Hoe zit het met jouw support? Jij ontbreekt toch niet op de tribune, zaterdag? Het NK Beachkorfbal start om 12.00 uur en de laatste finale wordt om 16.15 uur gespeeld. De entree is gratis.

Doe je toch liever zelf mee?
Dan kun je je misschien nog inschrijven voor het toernooi op zondag 20 augustus. Tijdens de finaledag van het open EK Beachkorfbal worden rondom het The Hague Beach Stadium volop wedstrijden gespeeld op elk niveau. Heb je dus zin in een superleuk uitje aan het begin van het seizoen? Klik dan snel door naar: www.beachkorfbal.nl om je in te schrijven. We hebben nog plek voor zeven teams.

Foto: Hans Willink

 

Datum: 8 augustus 2017 - 16:09 uur
Door: Redactie Korfbal.