Internationals ontvangen TeamNL-pakket

Internationals ontvangen TeamNL-pakket

TeamNL Korfbal

Tijdens de Korfbal Challenge zijn de spelers en speelsters van TeamNL Korfbal verblijd met een TeamNL-pakket. Dit pakket – een TeamNL-koffer met inhoud - kregen ze in Topsportcentrum Rotterdam uitgereikt door KNKV-directeur Kees Rodenburg en bondscoach Wim Scholtmeijer.

TeamNL is hét sportteam dat Nederland 365 dagen per jaar vertegenwoordigt op internationaal topniveau. Binnen TeamNL bundelen 29 sportbonden - samen met NOC*NSF - hun krachten. Alle huidige en toekomstige sporters van TeamNL ontvangen zo’n TeamNL-pakket, dat is gebaseerd op de teamwaarden van TeamNL: excelleren, respect en samen. 

TeamNL-koffer
Het pakket bestaat uit een TeamNL-koffer met hierin: een boekje met interviews met TeamNL-sporters (waaronder Celeste Split en Laurens Leeuwenhoek), een gepersonaliseerd paspoorthoesje, een vlag, een voucher om een gepersonaliseerd TeamNL-shirt te bestellen, een beeldje dat de sporter kan geven aan iemand die hem of haar heeft gesteund en een aantal items van de TeamNL-partners.

Rodenburg: “Als KNKV zijn we er trots op dat ons programma tot de erkende topsportprogramma’s van Nederland behoort. Deel uitmaken van TeamNL is voor ons een enorme meerwaarde en dit pakket symboliseert dat.”

Scholtmeijer: “Spelen voor je land is voor veel mensen een doel, een droom. Daar als international iets tastbaars van krijgen is prachtig. De spelers en speelsters hebben nu iets waaruit blijkt dat ze deel uitmaken van de totale Nederlandse topsport en dat is maar weinigen gegeven. Het is een kwalitatief hoogwaardig pakket, iets wat helemaal bij TeamNL past.”

Datum: 11 januari 2019 - 11:00 uur
Door: Redactie Korfbal.