Junioren Hoofdklasse Round-Up #14

Hoofdklasse A-jeugd

De laatste reguliere speelronde van het jaar in de junioren zit er alweer op. Het was geen speelronde om over naar huis te schrijven, onder barre weersomstandigheden waren het trage wedstrijden. Toch zijn alle beslissingen gevallen: DVO, DOS'46, DSC en KCC maken zich op voor de play-offs.

Hoofdklasse A

Groen Geel A1 – TOP/SolarCompleet A1
Om de druk op DOS’46 te houden, moesten de Sassemers het seizoen wel winnend afsluiten tegen het al gedegradeerde Groen Geel. Een vliegende start hielp TOP daarbij, de zaalkampioen kwam al vroeg op een 1-6 voorsprong. Dat gat werd echter gedicht door Groen Geel – mede door drie gemiste strafworpen bij TOP – tot 6-7 bij rust. Na rust knalden de Wormernezen er overheen tot 10-8. Vervolgens nam TOP het initiatief weer over, maar vergat de wedstrijd op slot te gooien door een vierde strafworp te missen. Groen Geel kwam gelijk bij 12-12, maar TOP ging er alsnog met een overwinning vandoor. In zijn laatste duel voor TOP maakte Blessdy Blom de laatste en allesbeslissende strafworp, 12-13. Een zure nederlaag voor Groen Geel, bij TOP hoopte men op een misstap van DOS’46. (Uitslag: 12-13)

Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1 – DOS’46 A1