Junioren Hoofdklasse Round-Up: #2

Hoofdklasse A-jeugd

Ruime uitslagen en spannende thrillers, het weekend in de junioren hoofdklasse leverde mooie wedstrijden op. Hoewel TOP goede zaken doet in de Hoofdklasse A en DOS'46 van zich laat horen in de Hoofdklasse B, kan het alle kanten op.

Hoofdklasse A

DeetosSnel A1 – TOP/SolarCompleet A1
Wie een spannende wedstrijd verwacht had, kwam bedrogen uit. Het was geen best eerste kwartier van DeetosSnel, spelers hielden zich niet aan de gemaakte afspraken. TOP kon daardoor de touwtjes in handen nemen en ook direct het verschil maken. Over de hele wedstrijd speelde TOP goed gefocust en maakte nagenoeg geen fouten. Op de momenten dat de Dordtenaren terugkwamen tot een verschil van drie doelpunten, wisten de Sassemers deze telkens direct te pareren. TOP doet goede zaken, DeetosSnel kan op het eerste kwartier na tevreden terugkijken. (Uitslag: 20-28)

Groen Geel A1 – Fortuna/Delta Logistiek A1