Junioren Hoofdklasse Round-Up #3

Hoofdklasse A-jeugd

Absolute krakers in de Hoofdklasse A, thrillers in de Hoofdklasse B. Het was weer een pittig weekend voor de junioren, waar TOP een tik uitdeelde aan Fortuna. In de andere Hoofdklasse stoomt DOS'46 maar door, maar blijven Dalto en DVO ook hun punten pakken.

Hoofdklasse A

TOP/SolarCompleet A1 – Fortuna/Delta Logistiek A1
Een heerlijke kraker, die tussen TOP en Fortuna. Veel individuele kwaliteit, wat ook leuke match ups opleverde; zo stonden Blessdy Blom en Jimmy Swikker tegenover elkaar, vorig jaar speelden ze nog samen bij HKV/Ons Eibernest. De gasten begonnen sterker en kwamen op 0-2 en 3-6. Daarna nam TOP de wedstrijd over en pakte ook een voorsprong van 10-8. De Fortunezen konden nog een keer egaliseren tot 10-10 (bovendien de ruststand), maar na rust waren het de Sassemers die het duel naar zich toe trokken. Fortuna had een te laag schotpercentage om het TOP nog lastig te maken. Het collectief van TOP wint van het meer individuele Fortuna, dat gaf dit weekend de doorslag. (Uitslag: 21-16)

DeetosSnel A1 – DSC A1