Junioren Hoofdklasse Round-Up: #4

Hoofdklasse A-jeugd

Twee krakers in de Hoofdklasse A, twee derby's in de Hoofdklasse B. Het was wederom een spannende week in de junioren Hoofdklasse; door het gelijke spel van TOP staan er nu drie ploegen op een gedeelde eerste plek in de Hoofdklasse A, in de andere competitie blijven DOS'46 en DVO gewoon winnen.

Hoofdklasse A

Achilles A1 – TOP/SolarCompleet A1
De Haagse ploeg sloeg er tot dusver in een punt te pakken in de Hoofdklasse, maar dat het mee kan met de top heeft de ploeg wel bewezen. Ook tegen TOP speelde Achilles een prima wedstrijd, in de openingsfase kwam men op 1-0 en 2-1. Daarna namen de Sassemers de regie over en stond het bij rust met 9-10 voor. TOP bleef ook in de tweede helft aan de goede kant van de score en had wellicht door moeten drukken bij 11-14 en 14-16, maar zag Achilles terugkomen in de wedstrijd. Via de 18-18 kwam de thuisploeg zelfs nog op voorsprong, maar TOP hield toch nog een punt over aan de wedstrijd. Loon na hard werken voor Achilles, TOP baalt dat het de winning streak niet doorzet. (Uitslag: 19-19)

Fortuna/Delta Logistiek A1 – KCC/SO natural A1