Junioren Hoofdklasse Round-Up: #6

Hoofdklasse A-jeugd

Een zakelijke speelronde, die vooral in het teken stond van aansluiten. Zo sluiten DSC en Fortuna weer aan bij de top in Hoofdklasse A, en voeren DVO, DOS'46 en Dalto gezamenlijk weer de ranglijst aan. Onderin verandert er weinig, hoewel LDODK nu boven de degradatiestreep komt te staan.

Hoofdklasse A

KCC/SO natural A1 – TOP/SolarCompleet A1
Wie een echte topper had verwacht, kwam bedrogen uit. TOP toonde zich dit weekend de ware koploper ten opzichte van KCC. Vooral de middenstukken in beide helften van de Sassemers waren uitstekend en werd het duel gecontroleerd. De Capellenaren begonnen nog prima (2-0 en 5-5) maar daarna kwam het team niet meer aan haar eigen spel toe. Zo kon TOP uitlopen tot 10-18 bij rust en liep het verschil in het tweede bedrijf maximaal op tot dertien (12-25). Wedstrijd gespeeld, maar belangrijker is de mentale klap die TOP hier uitdeelt. Ze verstevigen hun koppositie. (Uitslag: 19-27)

DSC A1 – Groen Geel A1