Junioren Hoofdklasse Round-Up: Speelronde 11

Hoofdklasse A-jeugd

Met nog drie speelrondes te gaan, draait het nog voornamelijk om de Hoofdklasse A. De degradatiestrijd is nog niet gestreden en DOS'46 sluit weer aan bij de top na een overwinning op TOP. In de Hoofdklasse B maakte Fortuna duidelijk dat DeetosSnel niet klaar is voor de top twee en pakte KCC weer een bonuspunt tegen Groen Geel.

Hoofdklasse A

TOP/SolarCompleet A1 – DOS’46 A1
De achtervolger in de Hoofdklasse A is DOS’46. Bij verlies tegen TOP zou het wel klaar zijn, bij winst krijgen de laatste weken toch weer een nieuwe impuls. De Nijeveners speelden voor één doel en dat was winnen. Vanaf 4-4 begon het te lopen, Mart Vrielink en Bonne Bys waren niet te stoppen. Al in de eerste helft werd een goed gaatje geslagen, ook omdat de schoten bij de Sassemers niet vielen. Verdedigend was het echter ongeconcentreerd en TOP viel in de aloude valkuil, mentaal zal de ploeg nog wat stappen moeten maken. In de tweede helft laat TOP wel zien wat het kan, krijgt het maar zes doelpunten tegen, maar in scorend opzicht was het nog niet genoeg. Werk aan de winkel voor TOP, DOS’46 moet ook volgend weekend winnen van Dalto als ze de kruisfinales nog willen halen. (Uitslag: 14-20)

ZKV A1 – Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1