Junioren Hoofdklasse Round-Up: Speelronde 12

Hoofdklasse A-jeugd

Het einde nadart en nog geen enkel play-off ticket is vergeven. Waar TOP geen fout maakt in de Hoofdklasse A en de beste papieren lijkt te hebben, wankelt de koploper uit de Hoofdklasse B, DOS'46. In de laatste twee speelrondes zal er nog hard gestreden worden, de ploegen lieten dit weekend zien dat ze dat ook kunnen.

Hoofdklasse A

KCC/SO natural A1 – Fotuna/Delta Logistiek A1
De Fortunezen zitten in een heerlijke flow, bijna alles lijkt te lukken de afgelopen weken. KCC, dat ook nog meestreed om de play-offs, kon na een sterke openingsfase echter niet meer mee met de ploeg uit Delft. Al snel kwam Fortuna op een 2-6 voorsprong en de wedstrijd leek eigenlijk al gespeeld toen Sydney Schol eruit ging voor rust. De gasten behielden de voorsprong tot aan de rust (9-12). Telkens als KCC ook maar aan aanhaken dacht, was het wel Victor Entken – hij zorgde in totaal voor negen doelpunten – die Fortuna bij de les hield. De thuisploeg is dus nooit echt dichterbij dan drie doelpunten verschil gekomen, KCC liep constant achter de feiten aan. Een constant Fortuna dendert door. (Uitslag: 23-29)

TOP/SolarCompleet A1 - Achilles A1