Junioren Hoofdklasse Round-Up: Speelronde 3

Hoofdklasse A-jeugd

Natuurlijk stond dit weekend in het teken van het barre weer, maar ook van de gemiste kansen. Alle ploegen hadden moeite met de afronding, zelfs strafworpen werden veelvuldig gemist. Wel kon Dalto zich onderscheiden in de Hoofdklasse A, zij staan daar alleen bovenaan. In de Hoofdklasse B moeten DeetosSnel en DSC de koppositie delen na drie winstpartijen.

Hoofdklasse A

KZ/Thermo4U A1 – TOP/SolarCompleet A1
De Sassemers beginnen al aardig op stoom te raken. Na de grote overwinning een week geleden tegen AVO, werd KZ dit weekend ook met ruime cijfers aan de kant gezet. Op alle posities kon TOP veel aanvallende en verdedigende druk zetten, waar de Koogers gewoonweg geen antwoord op hadden. Het plan A werkte goed en TOP zou daar geen moment van afwijken. Ze stonden de gehele wedstrijd voor (8-13 bij rust) en lieten KZ geen enkel moment in de wedstrijd komen. De ploeg uit Koog aan de Zaan maakt al forse stappen als promovendus, maar weten nu ook dat ze er nog niet zijn. (Uitslag: 15-24)

DVO/Accountor A1 – DOS’46 A1