Junioren Hoofdklasse Round-Up: Speelronde 6

Hoofdklasse A-jeugd

Het gaat werkelijk alle kanten op in de Hoofdklasse A, DOS'46 A1 maakte echter geen fout en gaat nu aan kop in de competitie. In de Hoofdklasse B stond er zowel een topper als een degradatiekraker op het programma. Er gebeurde weer genoeg bij de junioren.

Hoofdklasse A

Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1 – TOP/SolarCompleet A1
Dat de competitie alle kanten op kan, bewijst ook deze wedstrijd maar weer eens. TOP leek het de laatste weken aardig op de rit te hebben, terwijl Dalto wat schommelde in de prestaties. Dit weekend dicteerde een hardwerkend en goed spelend Dalto echter de wedstrijd. Qua scores ging het nog lang gelijk op, tot aan de rust (7-6) was er nog niks aan de hand en ook daarna was het stuivertje wisselen tot 11-10. Daarna liepen de geel-zwarten weg bij de Sassemers naar 16-10. Bij TOP zat het hem vooral in de discipline en de ploeg zal moeten oppassen dat het niet in herhaling treedt. Vorig jaar miste de ploeg namelijk ook de nodige discipline, deze wedstrijd is in ieder geval een waarschuwing. Dalto komt op gelijke hoogte met TOP en sluit weer bovenin aan. (Uitslag: 16-11)

Groen Geel A1 – DOS’46 A1