Junioren Hoofdklasse Round-Up: Speelronde 7

Hoofdklasse A-jeugd

De junioren zitten alweer op de helft van de compettie, waarbij alleen DSC al de officiële herfstkampioen is geworden. Verder liggen de competities nog volledig open en dit weekend bewees maar weer dat het iedere wedstrijd alle kanten op kan. Een interessante speelronde in de Hoofdklasse A en B.

Hoofdklasse A

TOP/SolarCompleet A1 – Groen Geel A1
Beide ploegen hadden een overwinning nodig; TOP om in de bovenste regionen te blijven, Groen Geel om weer aan te haken bij diezelfde top. De Sassemers begonnen het best aan de wedstrijd, vooral verdedigend stond het uitstekend. Als ook aanvallend de ballen erin vallen, resulteert dat in tussenstand van 5-1. Later kwamen de Wormernezen terug naar 9-7, maar moesten wel rusten met een 13-8 achterstand. Die korte sprint voor rust was eigenlijk het laatste wapenfeit van Groen Geel, want ook in de tweede helft maakten ze nooit aanspraak op een overwinning of een gelijkspel. TOP nam veel kansen en daardoor liep het verschil hoog op (16-9 en 20-11). De ploeg uit Sassenheim was duidelijk een maatje te groot, Groen Geel zal zich moeten herpakken. (Uitslag: 27-18)

DOS’46 A1 – Dalto/Klaverblad Verzekeringen A1