Junioren Round-Up: speelronde 6

Hoofdklasse A-jeugd

Onderlinge duels om play-off tickets, daar houden we van. Een belangrijk weekend dus voor de junioren, waarbij de absolute top wederom geen fouten maakte. Verder hadden de andere toppers moeite om aan te haken. Kortom, er is genoeg gebeurd in deze junioren speelronde.

Hoofdklasse A
Groen Geel A1 - DOS '46 A1

Een wedstrijd om de knikkers, want de winnaar zou aan blijven haken bij de nummers één en twee. In een prima eerste helft van Groen Geel, wisten zij – onder aanvoering van een sterke Scott de Decker – de eerste tik uit te delen voor rust: 13-9. Ook na rust bleven de Wormers aan de goede kant van de score, tot de 19-19. Dachten ze dat ze er al waren? Niemand weet het, maar DOS’46 nam de betere kansen en had de rebound beter op orde. Groen Geel gaf de wedstrijd zo uit handen en DOS’46 ging erop en erover. In deze fase waren Julian Frieswijk en Latisha van Halen belangrijk voor de gasten met hun doelpunten. Bonne Bus leek nog met een mooi slotakkoord te komen, maar de scheidsrechter telde de buzzerbeater niet. DOS’46 doet goede zaken, Groen Geel moet even passen. (Uitslag: 22-25)

Fortuna/Delta Logistiek A1 - OVVO/De Kroon A1